"Nurkić uvek glumi 'mangupa', šutnite ga u nogu" VIDEO

Tokom utakmice između Denver Nagetsa i Portland Trejlblejzersa jedan američki komentator zaprepastio je javnost sovjim komentarom.

Izvor: LN

Petak, 10.05.2019.

16:49

Photo by Steve Dykes/Getty Images

Komentator Denver radija i analitičar Skot Hejstings je nepromišljeno poslao uvredu na račun bosanskohercegovačkog centra Jusufa Nurkića, člana Portlanda.

Tokom četvrte četvrtine, to jest krajem utakmice, tokom jednog tajm-auta komentatori su pričali o dešavanjima na klupi Blejzersa, a potom im je pažnja prešla na Nurkića.

Hejstings je centra BiH okarakterisao kao nekog "ko uvek pokušava da izigrava 'mangupa'", a onda dodao da bi neko "trebalo da ga šutne u cevanicu".

Ovakav komentar buknuo je na društvenim mrežama i bosanskohercegovačkim portalima, pošto Nurkić ne nastupa u plej-ofu jer je pred kraj regularnog dela sezone polomio nogu.

Podsetimo, Jusuf je na peti meč serije sa Denverom došao u majici kojom je "odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH".

Portland je uspeo da pobedi Denver i izbori "majstoricu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: