Kavsi se posvađali u svlačionici zbog Lava

Rezultati Klivlend Kavalirsa su već nedeljama ispod nivoa, a to postepeno uzima maha i u svlačionici najboljeg tima Istoka prethodnih nekoliko sezona.

Izvor: AK

Utorak, 23.01.2018.

10:35

Kavsi se posvađali u svlačionici zbog Lava
Foto: Getty images

Kako prenosi ESPN, Kavalirsi su uoči treninga u ponedeljak imali žustar timski sastanak u svlačionici zbog Kevina Lava.

Naime, nekoliko igrača sumnja da je Ol-star krilni centar bolestan, zbog čega je propustio meč sa Oklahoma Sitijem u subotu, a onda i nedeljni trening.

Ti igrači traže od trenerskog tima i čelnika kluba da Lav odgovara zbog napuštanja arene pre kraja meča od Tandera, a onda i zbog propuštenog treninga.

Sastanak, kojem su prisustvovali trener Tajron Lu i generalni menadžer Kobi Altman, navodno je bio izuzetno napet i "glasan", a igrači su se smirili tek kada je Lav razgovarao s njima i objasnio im svoj postupak.

Iako ESPN navodi da su igrači uglavnom prihvatili Lavovo objašnjenje, "svlačionica" Kavsa je i dalje podeljena, pa za lošu formu i rezultate jedni krive njega, drugi Ajzeu Tomasa, treći trenera Lua, Altmana pa i vlasnika Dena Gilberta.

Klivlend je izgubio šest od poslednjih osam utakmica pa je pokvario skor na 27-18, ima samo pobedu više od trećeplasiranog tima Istoka Majami Hita, a u utorak uveče gostuje San Antonio Sparsima u Teksasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: