Tomas "prozvao" novinare: Izvor iz lige...

Ajzea Tomas našalio se na račun medija u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto je većina prenela da će se vratiti na teren u prvoj nedelju januaru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.12.2017.

20:16

Tomas
Getty images

Ol-star igrač oporavlja se od povrede kuka i tačno vreme kada će ponovo zaigrati još se ne zna, međutim mediji su preneli kako bi to moglo biti na početku 2018. godine.

Kako Klivlend Kavalirsi protiv Boston Seltiksa (bivšeg kluba Tomasa) igraju trećeg januara, a većina priželjkuje da to njegov povratak bude na toj utakmici.

Ipak, Tomas je na Tviteru napisao "Klivlendov plejmejker Ajzea Tomas cilja prvu nedelju aprila za debi ove sezone, izvor iz lige rekao je to IT!".

IT (Isaiah Thomas) je skraćenica kako ga zovu u NBA ligi, a potom je usledilo objašnjenje.

"Mislim da jedino što morate da kažete 'izvor iz lige rekao je...' i vaš post biće legitiman", napisao je Tomas.

Ajzea očigledno nije zadovoljan što su mediji ovo preneli, ali s obzirom da su među njima i oni najugledniji, vrlo je verovatno da je to i istina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: