Bogdan solidan u Gardenu, dobar učinak Bjelice

Bogdan Bogdanović, igrač Sakramento, odigrao je solidno u porazu Kingsa od Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu – 118:91.

Izvor: PT

Nedelja, 12.11.2017.

08:12

Bogdan solidan u Gardenu, dobar učinak Bjelice
Getty Images

Sakramento je pružio slabu partiju na gostovanju u "Velikoj jabuci", a shodno tome ni Bogdanović nije imao nešto bolji učinak.

Bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea na terenu je proveo 21 minut i za to vreme ostvario učinak od devet poena, dva skoka i jedne asistencije.

Bogdanović je iz igre šutirao tri od sedam, trojke 0/2, a slobodna bacanja 3/3. Najefikasniji bio je Skal Labisije koji je ubacio 19 poena i uhvatio šest lopti, dok je Badi Hild postigao 17 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Kod Niksa je ponovo fenomenalnu partiju prikazao Kristaps Porzingis koji je postigao 34 poena i uhvatio pet lopti uz dve blokade. Dabl-dabl učinak imao je Enes Kanter – 17 poena i 13 skokova. Košarkaši Minesote Timbervulvs poraženi su na gostovanju od Finiks Sansa sa 118:110, a Nemanja Bjelica odlično je predvodio klupu ekipe Tima Tibodoa.

Bjelica je na terenu proveo 19 minuta i uspeo je da ubaci šest poena uz sedam skokova i jednom asistencijom. Nekada MVP Evrolige imao je najbolji +/- u svojoj ekipi (+17), odnosno kada je on bio na terenu Minesota je bila 17 poena u prednosti.

Sanse su predvodili odlični Ti Džej Voren i Devin Buker koji su obojica ubacili po 35 poena, s tim što je Buker imao i devet skokova i šest asistencija.

Prethodne noći igrao je i Nikola Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: