NBA: Sigurni domaćini

U NBA šampionatu prethodne noći na programu su bila samo tri duela i sve tri pobede odneli su domaćini.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 19.11.2010.

08:21

Default images

Indijana je savladala Kliperse, Orlando je bio bolji od Finiksa, a Portland od Denvera.

Džamir Nelson je imao 15 poena i 12 asistencija u laganom trijumfu Orlanda nad Finiksom 105:89. Sansi su igrali bez lidera Stiva Neša.

U redovima domaćih istakao se i Dvajt Hauard koji je duel završio sa 20 poena i 12 skokova. Svi članovi startne postave Orlanda dali su više od 10 poena, a domaćin je maksimalnu prednost imao od 32 poena.

To je treći trijumf u nizu ekipe sa Floride. U odsustvu povređenog Neša, Goran Dragić je duel završio sa 10 poena, 4 asistencije i 4 skoka. Grent Hil je protiv svog nekadašnjeg tima upisao 21 poen i bio je jedina svetla tačka u poraženoj ekipi. Finiks je u dve večeri na Floridi izgubio dva duela sa ukupno 43 poena razlike. Prethodno ga je Majami “pregazio” sa 27 poena razlike.

Deni Grejndžer je dao 22 poena, a Roj Hibert 18 uz osam skokova u trijumfu Indijane nad Klipersima od 107:80. Brendon Raš i Ej Džej Prajs su dodali po 14 koševa. Pejsersi su šutirali iz igre 51 posto i tako su nadoknadili odsustvo startera povređenog Derena Kolisona i Majka Danlivija kome se supruga porađala. Erik Gordon je u svom rodnom gradu postigao 19 poena, dok je Blejk Grifin dodao 12.

LaMarkus Oldridž je dao 24, a Vesli Metjuz 20 poena u pobedi Portlanda nad Denverom 86:83. Domaćin je iskoristio seriju od 17:12 u poslednjoj deonici da bi stigao do trijumfa. Blejzersima je ovo osma pobeda ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: