O Nil teže povredjen,teret na Pedji

Izvor: Igor Vujièin

Petak, 27.01.2006.

10:42

Default images

Predraga Stojaković će dobiti priliku da se nametne u ekipi Indijane mnogo ranije nego što je očekivao.

Posle all stra razmene u kojoj je Ron Artest otišao u Sakramento u zamenu za reprezentativca SCG, prva zvezda ekipe iz Indijanapolisa Džermejn O Nil doživeo je težu povredu prepone zbog koje će odsustvovati sa terena najmanje 8 nedelja.

O Nil koji je najbolji strelac i skakač (20 poena i 10 skokova) Pejsersa se povredio u drugoj četvrtini meča sa Klivlendom.

To praktično znači da će sada najveći teret pasti na Džeksona i – Predraga Stojakovića:

»Frustrirajuće je da sam se povredio u trenutku kada smo konačno dobili priliku za novi početak. Radovao sam se sjajnoj prilici da igram sa takvim igračem kakav je Stojaković. Mislim da će njegov kvalitet mnogo pomoći ovom timu. Mejdutim, sada mi ostaje da se nadam da ću se vratiti u punoj snazi u plej ofu» rekao je O Nil.

Indijana je trenutno treća u centralnoj diviziji sa skorom 21-20.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: