Nova vest
Fudbal 0

10.3.2024.

14:15

Ronaldo se pravda zbog hvatanja za međunožje: To je normalno u Evropi

Portugalac Kristijano Ronaldo pred revanš meč azijske Lige šampiona osvrnuo se na gest zbog kojeg je kažnjen utakmicu neigranja u saudijskom prvenstvu.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
EPA-EFE/STR

On se na meču sa Al-Šababom na provokacije protivničkih navijača i povike "Mesi, Mesi" hvatao u predelu međunožja okrenut ka tribini.

Zbog toga je suspendovan.

Sada već hladne glave govorio je o tom neprimerenom psotupku.

"Ne mogu vam obećati (da to neću ponoviti), ja sam ljudsko biće i ništa u nije savršeno, život je sačinjen od grešaka, ali čovek trebada se truditi da pravi što manje grešaka u životu. Neki ljudi su pgrešno razumeli moje postupke i moji gestovi se uvek tako tumače - pogrešno. Ono što sam uradio i zbog čega sam kažnjen je pogrešno shvaćeno. Poštujem državu u kojoj živim, ali takvo ponašanje je normalno u Evropi i ponekad te ponese utakmica i entuzijazam, pa se posle osećaš loše. Ko još ne greši? Ali ništa nisam uradio namerno", poručio je Ronaldo pred novinarima pred revanš meč Lige šampiona sa Al-Ainom.

Al-Nasr je prvi meč u gostima poražen 0:1.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

15 h

Novo Sport Video Menu