Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.04.2022.

13:08

Čukarički otpustio Sašu Ilića!

Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem, saopštio je klub sa Banovog brda.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Čukarički otpustio Sašu Ilića!
Foto: FK Èukarièki

U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora.

Do raskida saradnje je došlo nakon remija Čukaričkog sa Partizanom (0:0), posle koga je Ilić izjavio da je njegov fudbaler zaslužio crveni karton, zbog čega je pozvan na razgovor sa čelnicima kluba sa Brda.

Sporan detalj viđen je u prvom poluvremenu, kada je Rikarda zaustavio poslednji igrač u odbrani Čukaričkog. Sudija Novak Simović je odlučio da mu pokaže samo žuti karton.

"Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost", saopštio je Čukarički.

U međuvremenu, Partizan se obratio javnosti saopštenjem u kojem ističe da je nastavljena krađa u režiji "ljuci u crnom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

245 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu