Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.07.2019.

19:35

Ibrahimović ulubio lice bivšem igraču Partizana FOTO/VIDEO

Zlatan Ibrahimović ozbiljno je povredio libijskog fudbalera Mohameda El Munira u gradskom derbiju Los Anđelesa.

Izvor: LN

Autor: LN

Ibrahimović ulubio lice bivšem igraču Partizana FOTO/VIDEO
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Ibrahimović je bio centar pažnje u utakmici na kojoj je postigao het-trik u pobedi svog Galaksija nad FK Los Anđelesom od 3:2.

Bivši švedski reprezentativac je šou na terenu preneo van njega i proslavio pobedu rečenicom: "Ja sam Los Anđeles" i time svu pažnju skrenuo na svoj ego.

Ono što je javnosti promaklo je povreda koju je napadač bosanskohercegovačkog porekla naneo El Muniru – Zlatan je u jednom duelu pri skoku udario protivnika laktom u glavu.

Povreda Libijca, koji je inače igrao i u Superligi Srbije za Jagodinu, odnoso Partizan (pet utakmica), se ispostavila kao nimalo bezazlena, a na slikama se može videti kako je 27-godišnjaku bukvalno ulubljeno lice.

Pročitajte još Zlatan pobesneo zbog protivničkog trenera: Idi kući, ti mala ku**o

El Munir je zadobio prelom lica, to jest prelom kosti u obrazu, zbog čega će prvo morati da se posavetuje sa specijalistom, a zatim i da se podvrgne operaciji.

Ibrahimovićev potez nije primetio glavni sudija meča tako da Šveđanin nije bio sankcionisan, ali ga očekuje potencijalna naknadna kazna od strane nadležnih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d