Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2018.

13:10

Di Frančesko: Kolarov, ne može ni da hoda, a ne da igra za Srbiju

Trener Rome Euzebio Di Frančesko rekao je da Aleksandar Kolarov neće biti u timu "Vučice" protiv Empolija jer "ne može ni da hoda".

Izvor: B92

Autor:B92

Di Frančesko: Kolarov, ne može ni da hoda, a ne da igra za Srbiju
Getty images

Samim tim, Kolarov verovatno neće biti ni u konkurenciji za utakmice koje Srbiju očekuju u Ligi nacija.

"Orlovi" prvo igraju protiv Crne Gore 11. oktobra u Podgorici, a onda tri dana kasnije protiv Rumunije u Bukureštu.

"Kolarov neće biti pozvan za utakmicu sa Empolijem, danas nije mogao ni da hoda. Moramo da mu čestitamo na tome kako je odigrao i za požrtvovanost koju je pokazao", rekao je trener Rome prenosi Gazeta delo Sport.

Prema njegovim rečima, ne treba očekivati da će kapiten Srbije igrati za reprezentaciju u mečevima protiv Rumunije i Crne Gore jer to u ovom momentu ne zvuči logično.

"Nikad ne razgovaram sa savezima ili selektorima, ne znam ni ko su. Nisam se čuo ni sa kim. Deluje nelogično da igrate za nacionalni tim, a ne hodate. Ne mešam se, ali ćemo učiniti sve da se Kolarov što pre vrati", kaže Di Frančesko, koji je spremio izmene.

"Luka Pelegrini i Manolas su jedini koji će sigurno igrati, ostali su još uvek pod znakom pitanja. Odlučiću na osnovu karakteristika protivnika", istakao je strateg "Vučice".

Roma i Empoli igraju od 20.30 na Karlo Kastelaniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve