Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.06.2018.

20:59

Meleg: Milojević odlično radi, brzo sam se privikao

Dejan Meleg, vezista Crvene zvezde kaže da se brzo privikao na svoj novi tim i ima reči hvale za Zvezdinog trenera Vladana Milojevića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Meleg: Milojević odlično radi, brzo sam se privikao
Foto: FK Crvena zvezda

U početku je, kako kaže, imao tremu, ali je vrlo brzo i ona prošla.

Meleg je trenutno sa crveno-belima u Austriji gde Zvezda odrađuje drugi deo priprema za novu sezonu u kojoj brani titulu prvaka Srbije i pokušava da se kvalifikuje za Ligu šampiona.

"U početku sam imao malo tremu, pitao sam se kako će me prihvatiti saigrači, uprava i stručni štab. Ali, evo, sada se već osećam mnogo opuštenije. Svi su me mnogo dobro prihvatili, a i poznavao sam mnoge igrače i pre dolaske u Zvezdu. Atmosfera je sjajna i mislim da je to glavni faktor koji krasi Crvenu zvezdu", kaže Meleg za klupski sajt.

Zadovoljan je uslovima za rad u Austriji i saradnjom sa trenerom Vladanom Milojevićem, a po njegovom mišljenju je najvažnije da njega i saigrače zaobiđu povrede

"Svi smo profesionalci, svi smo brzo ušli u ritam treninga. Trener je fenomenalan, sjajno radi što je pokazao i svojim rezultatima prošle sezone. Za nas novajlije je najvažnije da se što pre uklopimo u tim, jer ovaj tim je prošle godine napravio sjajan rezultat, i važno je da se mi što pre uklopimo u sistem rada koji se pokazao kao uspešan", rekao je Meleg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu