Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.08.2005.

22:55

Sjajan debi Ilića u Galatasaraju

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Autor:B92, lokalni sajtovi

Default images

Dugogodišnji kapiten beogradskog Partizana i reprezentativac Srbije i Crne Gore na najlepši mogući način je debitovao u dresu svog novog kluba, Galatasaraja.

Ilić je u utakmici prvog kola turske Superlige na stadionu 'ali Sami Jen' postigao dva gola za pobedu 'Galate' nad Konjasporom, 2:1.

Navijači jednog od najpopularnijih turskih klubova dočekali su Ilića aplauzima, a on je u trećem minutu igre, posle dodavanja reprezentativca Turske, Hasana Šaša, postigao gol.

Ilić je uzeo loptu igračima Konjaspora na ivici šesnaesterca, uputio je na desnu stranu, Šašu, koji je 'iz prve' centrirao. Ilić je sa pet metara, glavom pogodio.

I drugi put, u sedmom minutu nastavka asistent je bio Šaš, a realizator Saša Ilić. Ilić je povukao loptu kroz sredinu terena, odigrao za Šaša, ovaj mu vratio loptu, a naš internacionalac kroz noge golmanu poslao loptu u mrežu.

U 85. minutu trener Gerec je zamenio Ilića, a navijači Galatasaraja su ga sa terena ispratili ovacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu