Fudbal 56

Nedelja, 07.08.2005.

22:55

Sjajan debi Ilića u Galatasaraju

Sjajan debi Iliæa u Galatasaraju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Conoplja

pre 18 godina

Sale the best player of the year in Turkiet.Pa neka nam se vrati u Partizan na kraju karijere Brave SALE i srecan rad u Buducnosti.Pozdrav Grobaru Cengiju iz Conoplje

pfc

pre 18 godina

@morrison
Sta ti je covek kriv te ga toliko blatis bez razloga. Nije internet za svakoga, pogotovu za Srbe, jer oni, jadni, kakvi su, ne znaju nista sacuvati za sebe, a da ne govorimo o zavisti i lazima. Nije tacno da je Sale star, on je u najboljim igrackim godinama, nije tacno da je nasa liga po kvalitetu bliza turskoj, kamo srece da je tako, i nije tacno da je Nena "jedva" prodao Ilica, nego ga nisu hteli dati za bagatelu kao sto vi prodajete svoje izvikane velicine. Prosto receno, ne znas ni na sta ti sve sto pises dolazi. sasa Ilic je veliki fudbalski majstor, tek ces to da shvatis. On ce, sticajem okolnosti, doziveti slavu u Turskoj, upamti sta ti kazem, kod nas nije mogao i zbog takvih kao sto si ti, jer ovde su samo velicine sta Dzajo kaze da su, mada je Sale za navijace Partizana bio i ostao legenda.
@kurjak
Sta to on nije mogao u Partizanu?
Mogao je sve, uradio je sve, Sale je veliki igrac sredine terena i uz to, sto je velika retkost, i golgeter. I to kakav, on je u svom Partizanu dao 102 prvenstvena gola, i sta nije mogao?

GS je imao srecu da je Sale bio igrac koji je "zreo" za odlazak, jer je prerastao nasu jadnu i bednu ligu, trebao je otici i da nesto ozbiljnije zaradi, a i u Klubu su procenili da imaju mlade momke koji su pred karijerom, tako da je to obostrani interes da ode. I to je sve. U Ppartizanu su stvari mnogo jednostavnije nego u vasoj sledecoj sezoni, kod nas se zna red, zna se interes kluba, a on nije ispred interesa pojedinaca u njemu, zna se i put i nacin afirmacije mladih asova.
Sto se tice nepozivanja Ilica u reprezentaciju, to je Petkovicev problem, a ne Sase Ilica. On je to visestruko zasluzio, ali mora se pozvati invalid tipa Mladenovica koji ne igra nigde nego u reprezentaciji. Njegov klub je reprezentacija!Ilic je uz Vukica jedini kvalitetan igrac sredine terena koji moze da dosegne internacionalni nivo igre, ali ko je kriv Petkovicu sto je uvrnut. U ostalom da to nije mi bi od sale pobedili i Bosnu u Zenici i Belgiju ovde u Beogradu. On pati od imena. Stankovic, u koga se vi slicni ganci kunete, jos nije odigrao mec na nivou koji opravdava tolike pozive istog tog bajnog selektora.I ne zna se kad ce.
U drugim zemljama i reprezentacijama bi bili sretni da imaju takvu desetku koja je istovremeno i golgeterski obdarena. Ali, sta vredi vama pricati, vi ne znate dalje od rupe. Tu su svi problemi naseg fudbala. Njegov lek je u tome da rupa ispadne iz prve lige. Ali, kako se to ne moZe desiti, nema nam leka, niti ce nas fudbal ikada biti zdrav. I zbog takvih koji su opsednuti rupama i istorijom.
Dosta, bre!

*bane*

pre 18 godina

Bravo Sale ! E to mi je drago,kad neki naš čovek uradi nešto preko i da se čuju pozitivne stvari o tome. Vidi se da se trudio, trenirao i da kad se ima takav pristup poslu kojim se baviš ,tj. motiv, ne može da se desi da talenat ne izbije u prvi plan,ali pre toga rad,rad.Sad se vidi sa koliko je želje čovek odigrao ali i velikog motiva, da pobegne iz našeg fudbala, dugo nisam osetio kod nekog fudbalera.Saša da je ostao i ove godine i u Partizanu,možda bi za celu sezonu dao 2 gola.Gadno je to kad si vlasništvo nekoliko ljudi koji neće da te prodaju dok svoje džepove ne napune.Ne mislim na menadžere, nego na one koji se lažno predstavljaju, da su menadžeri a oni predsednici ili direktori kluba! Kakva je to svojevoljna degradacija ličnosti, kad se ti spuštaš na nivo nekog zalizanog menadžera ili reketaša, da bi prodao svog najboljeg igrača, samo da bi svi u toj priči dobili svoj jedini cilj , a to je % (procenat).

Balansero

pre 18 godina

Uh Nemanja brate kako mozes da tvrdis da Babovic ima stofa!? Jesi li ikada gledao decka?
On nikada nece biti fudbaler. Ne prosecan, ne los, ne dobar, vec fudbaler uopste.

morrison

pre 18 godina

@nemanja
...ako ti ilic spada u klasu fudbalskih smekera onda ti neznas gledati fudbal! sasa ilic je jedan propali igrac koji je uhvatio poslijednji voz i otisao da pokusa da odradi koju sezonu vani, alo turska liga je u rangu sa nasom, a kao sto vidis za postizanje dva gola tim divljacima dovoljan je i vremesni sasa ilic... daj probudi se decko, pa vec deset godina bjeka i zeka pokusavaju da ga zavale nekom, al ne ide! a ako on, onako neuhranjen, ima mjesto u sadasnjoj repki, onda je to nacionalna sramota...

GRO_OFF

pre 18 godina

Bravo Nemanja sve si rekao tako da nemam sta mnogo da kazem. Za "Aleks"o kom ti provinciskom igracu pricas, ako je naselje Borca provincija inace opstina Palilula onda ne znam, decko je rodjeni Beogradjanin kakva crna provincija, ne znam mozda je Arilje preko noci postalo glavni grad "SCG" a Beograd provincija, i jos nesto prve korake je nacinio u BSK-u iz Borce...
Partizan vec sad oseca koliko mu fali Sale i imace mnogo problema da popuni tu prazninu. Imamo kvalitetan sastav ali takvog igraca kao sto su Sasa i Cira Majka jednom radja. Sasa je maestralan a Cira Fenomenalan, Volim mnogo Sasu kao igraca ali Ciric je nesto posebno i sam je najveci krivac sto nije uspeo i mnogo mi je krivo sto ga se Vermez lako resio. Bice tesko to nadoknaditi, sreca sto je liga buranija pa mozemo opet do titule. A za Petkovica, treba da ga je sramota sto Ilica nije pozvao u Repku, stvarno ni ja ne razumem sto se forsira onoliko Mladenovic i ako njih dvojca ne igraju na istoj poziciji ovaj igra zadnjeg veznog,mislim igro je posto vec duze vreme ne igra nigde, sto se nepozove recimo Krupnikovic, jeste 73 godiste ali bi nam bio od velike pomoci, decko je u dobroj formi, pa jedan Stefanovic koji godinama igra odlicno u Enleskoj, njega niko nezove neznam nista mi nije jasno nadam se najboljem.... Sale tebi puno srece i uspeha....

nafil

pre 18 godina

za Iliju
Volim Novo Pazar a navijam i za Partizan, Fenerbace i Barcu...Ono sto Vam zelim kazati je sledece, totalni ste nepoznavalac evropskog fudbala, pa i svetskog.Samo nekoliko godina unazad GS je osvojio UEFA kup i vise godina uspesno nastupao u Ligi sampiona, kao i ostali klubovi te lige. Jedan Denizli, Genclerbirligi je stigao do cetvrtfinala a Gaziantep je umalo eleminisao Romu (1:0,0:2), a reprezentacija Turske je jos uvek trceplasirana ekipa sa zadnjeg svetskog prvenstva.Turski fudbal je u usponu jer ulazu u sport, investiraju u kavlitet i turska liga je na evropskoj lestvici 10-plasirana.Ne bih da me pogresno shvatis, Bosnjak sam, ali ovo sto vam govorim su cinjenice. U Konyasporu trenutno igra i nekoliko potencijalnih turskih reprezentativaca kao a svo stranci su standardni reprezentativci svojih zemalja, medju njima i Elvir Baljic, dojucerasnji igrac Galate, Reala, Fenera.
Ja Ilicu od srca zelim uspeh, mada bih vise voleo da je clan Fenera ili Besiiktasa zbog boja, a Vama da pratite malo vise evropski fudbal i da ne kritikujete bez argumenata. A sto se tice dva gola Ilicu Novom Pazaru??? Pa oprostio bih mu to samo neka dodje na Gradski stadion da uzivamo u njegovim majstorijama :)

Billy

pre 18 godina

Ma,SRECA!
Ti isti navijaci ima da ga razapnu na krst kad taj isti ILIC bude u utakmici sezone promasio 2-3 zicera!
Sale cuvaj se,to nisu GROBARI!
Ziveo Partizan i NEBESKA SRBIJA!

da, pa?

pre 18 godina

pa on jeste dao 2 gola tamo nekom nama nepoznatom klubu, ali ne zaboravite da je dao JEDINA 2 gola na utakmici! Nemojte da umanjujete to. I pogledajte malo neku utakmicu u turskoj, koliko navijaca ima na svakoj utakmici... bolja je turska liga

Djape

pre 18 godina

@... a sta je bilo za oni promasaji protiv reala i marsej? (samo jedan primer)
Indijanci naucite srpski pravopis pa onda pljujte po coveku, kome po karakteru i znanju niste ni blizu!

Bravo Sasa, najbolji si!

Jugosloven

pre 18 godina

Legendarni Kapiten Partizana Saša Ilić.Sa trakom oko ruke je uveo Partizan u ligu šampiona.Partizan je bio pred eliminacijom u Štokholmu od Đurgardena do njegovog gola.

Vlasta

pre 18 godina

Ovaj Ilic je zaista imao srece,jer je dosta chamio u SCG,nije mogao da se proda u ceske Budjeovice ili uvek neugodni Groningen,a o nekoj jachoj ekipi kao sto je Paderborn mogao je samo da masta;pozjamice ga Galata u Samsunspor do kraja sezone videcete!!!

nemanja

pre 18 godina

Replike na Morissona i Ivana! ZA Morisona prvo. Da li si igrao fudbal nekad, ali zapravo? I da li ti uopste kontas kako se fudbal igra? Nipodastavas golove koje je Sale dao na prvoj svojoj utakmici za Galatasaraj, pa bilo o kome da se radi, 2 gola su 2 gola!! I nisu golovi toliko bitni za Saletovu igru, vec njegov opsti utisak koji je ostavio na prvoj utakmici! A jos ce se o njemu pisati, jer on zaista vredi! Ako se ne secas, da te podsetim da je dok je igrao u Selti, Realu dao gol u Madridu, ali i to nema veze, tad ga je sr.lo! Nikad neki nece prizanti tudj uspeh, pa da igra i za Barsu. A ko je to od nasih igraca pa igrao posle Mijata, i sada Stankovica, u nekom velikom klubu u poslednje vreme? Ako umes da gledas fudbal, a ocigledno neumes, morao si do sad videti da to kako Sale igra pripada fudbalskom smekerstvu. A koliko ce faliti Partizanu, videce svi oni koji su jedva cekali da ode!!! Mogu da razumem delije da su protiv njega, ali grobari, pa to je sramota! Ilic je vec istorija Partizana, a vi ga pljujete. Cast izuzecima koji znaju o cemu pricam! Za Ivana... Petkovic je svoju mudrost pokazao protiv Belgije, kada je u kljucnoj utakmici kvalifikacija, sto cemo tek da vidimo, izveo dva spica koji zajedno nemaju 10 utakmica u repki. I dvojicu koji nemaju ni 2 zajedno, na klupi! A dva igraca, od kojih jedan ima 36 golova datih, i bezbroj vaznih utakmica u nogama ni ne poziva, zbog lose forme. Tu se vidi njegova mudrost! Samo mi reci gde to igra Mladenovic, u kom timu se dokazao? A u kom timu je Vukic? Jel Sahtjor bolji od Partizana kao klub mozda? Jedino se za Stankovica slazem da je odlican, ali kad je on poslednji put odigrao dobro za reprezentaciju? Daje mu se uloga kreativca sto on nikad nije bio, i nece ni moci da bude, jer se sa tim rodis ili ne! Zato Ilic mora da bude u reprezentaciji. Secam se utakmice sa Italijom u BG, kada je Ilic dao gol, bio je najbolji igrac na terenu, rasturio ih je, ali se to zaboravlja... jer Ilic daje golove samo nizerazrednim ekipama... Sto ih drugi nisu dali 103 pa makar i u nasoj ligi, a rec je o veznom igracu!!!! A da jedan igrac cini tim, Ivane, videces ove sezone. Jer, Partizan sada takvog igraca nema ni na vidiku. Tomic, Brnovic, Radovic, Vukcevic, Nadj nisu ti igraci, toliko valjda razumes fudbal! Babovic previse mlad za tu ulogu, iako ima stofa, ali za Evropu jos zelen previse. O ostalima necu ni da pisem... Jos ranije sam se javljao i rekao da ce Partizanu faliti Petrovic, jedini igrac koji ove godine morao zauzeti Saletovo mesto... Cira je ipak vec prespor, bez obzira na umece... Eto, toliko. Ne dam da neko vredja Saleta legendu Partizana!!! Neka je sramota sve grobare koji ga pljuju!!! JEDAN JE ILIC KAPITEN!

Ivan

pre 18 godina

@emanja
Ne zavisi jedan tim od jednog igraca, nisi toliko glup pa da ne mozes to da shvatis. Ako ga Petko ne zove znaci da ne zadovoljava njegov kriterijum i da ima boljih od Ilica (Vukic, Stankovic pa i Mladenovic) koji su prosli dosta utakmica i cine vodece uloga u svojim timovima. Ilic je samo bio u partizanu dalje nije mogao da vidi nista, u nasoj ligi je lako postici golove i sa 30m.

Crni Finac

pre 18 godina

Ja sam simpatizer Partizana, ali nisam imao prilike da gledam zadnjih par godina niti jednu Partizanovu utakmicu. Moj jedini uvid u Partizanovu igru su bile vesti na B92 i komentari na iste. Zato bih voleo da mi neko ovde objasni jednu stvar: koja pozicija Sasi Ilicu najvise lezi? Pitam ovo jer se ne secam da sam previse citao o Sasinim dodavanjima. Uvek je bilo mnogo vise reci o njegovim golovima i promasajima, tako da sam ja stekao utisak da je on deo napada a ne sredine terena. U ostalom, i ova vest govori o Sasi kao golgeteru a ne kao asistentu. Da nije na njemu bio preveliki pritisak (kapiten Partizana, ej!), pa sada kada tog pritiska nema decko pokazuje sta zna i ume, pogotovu kada mu Šaš servira loptu na tanjiru?

morrison

pre 18 godina

Za Nemanju,
Sasa Ilic je klasican primjer provincijskog igraca
i spusti se na zemlju covjece, pa dao je dva gola nekoj Konyi
a ne Barci...
poz

kuguar

pre 18 godina

e moj sale... ja godinama pricam da si najbolji vezni igrac koga ova tuzna srbija ima... al dzaba... i verovatno su te prodali galati za mnogo manje pare nego sto neki drugi dripci uzmu... nema veze, samo guraj i sve najbolje... kad budes dao 200 golova i u turskom prvenstvu onda ce naci zamerku da ipak to nije italijansko, spansko ili englesko prvenstvo... pozdrav kapitenu!

ma daj

pre 18 godina

ma dajte ljudi, tek prva tekma, sta ste se odmah nalozili... klasicna srpska posla..... samo je jedna dobra utakmica potrebna da se neko proglasi vrhunskim igracem, novim peleom, a o5 samo je jedna losa utakmica dovoljna da se isti baci u blato..... dajte malo odmaknite se u nazad, sacekajte mesec dva i onda dajte sud.......

uh al sam mudar!!!!!!!!!

Petko

pre 18 godina

Ma super je to....
Ali kad se setim kakve je pasove davao veoma cesto u Partizanu i kakve je sve shanse promashio koje su morale biti realizovane u gol...plache mi se!
Zar je trebalo da ode iz Partizana da bi poceo da igra svoju igru???
Zelim mu puno uspeha, ali sam na neki nacin srecan sto je otisao iz Partizana. Bar necu zbog njega vise da se nerviram!

aleks

pre 18 godina

Sale jeste dete provincije, otkrio ga je uvek majstor za mlade talente Branko Smilevski i posle rada sa njim u Lokomotivi prosledio ga Tumbakovicu u Partizan, danas je taj mali iz provincije igrac Evropskog ranga, za njega ima mesta u svakom timu, jos samo da se Petkovic seti toga necemo imati problema u daljnjim kvalifikacijama, Sale srecno ti si zasluzio da budes priznat i slavljen ako ne u svojoj zemlji onda sirom Sveta!

Ilija

pre 18 godina

Turska liga ima cetri kvalitetne ekipe FENERBACE, GALATASARAJ, BESIKTAS i TRABZON, a ostale ekipe su na nivou nasih ekipa iz druge lige. Dva gola dati Konjasporu to vam je kao kada postignes dva gola protiv Novog Pazara.

Felix Magat

pre 18 godina

Svaka cast Sale, i zelim ti da tako nastavis.Za one koji nisu upuceni moj kolega Gerets je odlican trener i fenomenalan covek i ja sam siguran da ce se njih dvojica odlicno slagati posto se zna da je i Sale ljudina.A sto se tice Saletove buducnosti u Turskoj on sada tako reci pocinje iz pocetka, sto znaci da ozbiljnije radi i trenira nego sto je radio u PARTIZANU gde mu je mesto bilo zagarontovano.I tek sad ce svi vi da vidite sta znaci rec "TALENAT"(ili ga imas ili ga nemas).
MNOGO SMO JAKI (to znaju vec i u turskoj).

Dragan

pre 18 godina

U FS i selektor Petkovic se igraju sa sudbinom saveza! Zvezdin lobi uporno gura Mladenovica, coveka sa dve leve noge koji ne igra vec godinu dana a Sasa Ilic jedan od nasih najboljih kreativaca nema mesta u timu!
Pa kome je stalo da ne odemo na svetsko prvenstvo! Nesposobni Zvezdasi sa Piksijem i Genijem nas upropastise za Evropsko i sada opet ista prica!
Zalosno !

Rema Car

pre 18 godina

Ja ne mogu da verujem da se vi lozite zbog 2 gola protiv Konjaspora??!!Pa jel znate nrkog igraca iz tog tima u celoj njegovoj istoriji?Setite se njegovih igara za reprezentaciju i u evrokupovima.Da je dobar igrac ostao bi u onoj izmucenoj Selti i ne bi presao u Galatu nego negde u zapadnu Evropu.

Nikola

pre 18 godina

Bravo Sale, mnogi su te pljuvali, a ja i pravi grobari vec zalimo za tobom. Nema nam glavnog organizatora. Jedan je Ilic kapiten.

bart

pre 18 godina

uvek je bio veliki igrach sa velikim oscilacijama....ali je zaista majstor...definitvno se slazem da bez njega ne bismo videli ligu sampiona...nikako...odigrao je u newcastle-u utakmicu za pamcenje...kao zidan.....bravo majstore josh jednom....nastavi da ih gazis

Nemanja

pre 18 godina

Sale, pokazi svima ko je doktor fudbalske igre! Partizan se najvise gledao zbog tebe! Nema vise pesme sa juzne tribine: Jedan je Ilic kapiten, ali ti si uvek tu! Mnogo si dao Partizanu i hvala ti za to! Toti je princ Rima, ti si princ Beograda! Hvala ti za 20 godina provedenih u Partizanu! Uvek si bio i ostao ikona Partizana!

BWA

pre 18 godina

Jedan je ILIC KAPITEN. Svaka cast majstoru, neka uzme pare, pa boze zdravlja sledece godine da se vrati u Partizan. Ispromasivao se protiv Reala u LS, i dziberi su ga zbog toga pljuvali. Kreteni su zaboravili da je on uveo PFC u LS.
JUG ceka na tvoj povratak
JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!

pa dobro

pre 18 godina

Dobro dao je 2 gola i sad je Maradona.
Sacekajmo da se prvenstvo zavrsi pa ce mo videti kakav je Sale igrac.
Ali nikako ne mogu da mu zaboravim one promasaje protiv Real Madrida.

NEMANJA

pre 18 godina

Za sve one koji su pljuvali Sasu Ilica, veliki pozdrav! Samo neznalice fudbalske igre mogli su svojevremeno da pricaju kako je Sasa Ilic provincijski igrac. Ne samo da nije provincijski, vec bi morao da bude prvi tim repke i to vec par godina unazad, jer nam je to mesto u timu najbolnije, a niko nece da se seti da takvog igraca mi imamo, samo ga nikad ne koristimo! Sasa ilic je posle Piksija najkreativniji igrac sredine terena kojeg smo imali... svaka cast ostalima, Vukicu, Stankovicu... ali nijedan nema takav pas i pregled igre, a pri tom da i daje golove. Videce se tek ove godine koliko Ilic fali Partizanu kad male ekipe bude jedva pobedjivao sa 1 ili 2 data gola. Falice Saletovi golovi jos kako! Inace, LS i Ligu UEFA igrali smo najvise zaslugama za mene vecnog kapitena Ilica! Ako ove godine ne udjemo, to ce najvise biti jer kapiten vise nije tu! Hvala mu za sve godine u Partizanu, i naravno da uspe i da pokaze u Evropi da je sjajan igrac. Jedan Milinko Pantic je tek sa 30 godina pokazao kakav je igrac kad je otisao u Atletiko, a ja verujem da ce i Sale isto uspeti... a Petko neka ga ne poziva, bolji je Mladenovic sigurno!!!??? Ja samo jedno znam, vise necu moci da uzivam u igri Partizana koja ce mnogo izgubiti na lepoti, a i vec je, to se vidi... nema lucidnih pasova i brzih proigravanja vise ove godine u nasem fudbalu. Majstor je otisao, ali i zasluzio je da unovci svoje znanje! Hvala ti Sale! JEDAN JE ILIC KAPITEN

Mr_Zlaja

pre 18 godina

...s'ljudske strane, zelim ovom coveku sve najlepse u zivotu i radu... to nije sporno.
Medjutim, ne mogu da zaboravim koliko se taj isti covek ponasao nesportski i koliko je tim potezima svoj okaljao ugled... ipak, ponavljam...
ZELIM SVU SRECU I USPEH NA SPORTSKOM TERENU !!!
...ziveli !!!

seba

pre 18 godina

E neka ga... Ja i dalje mislim da je on naše najveće pojačanje ove godine. Neka tebe Sale u Turskoj neki oni osete da je : JEDAN JE ILIĆ KAPITEN....

Frontovci

pre 18 godina

Kada si otisao znao sam da ce se mnogo stosta promeniti u Partizanovoj igri... Isto sto je Mance, Vukic, Kezman... i mnogi drugi (da ne nabrajam, sigurno cu preskociti nekog) bio si Partizanu!!! Sale, veliko ti hvala!!! Uvek ces biti ponos i dika naseg Partizana! A u mom srcu si ostavio jos jedan crno beli oziljak koji ce proci jedino onog dana kada se budes vratio... Partizan te ceka Sale! Ako ne oni iz uprave, kod Grobara ces uvek imati jednu svoju, vecnu, pesmu... Tuga je u nasim srcima, tuga jer nam je otisao igrac takvog kvaliteta i otici ce ih jos mnogo dog se ne dogodi jedna, da kazem, velika REVOLUCIJA u upravi... Mozes da igras bilo gde ali ce ti srce zauvek biti CRNO-BELO... Volimo te Sale i zelimo ti svu srecu na evropskoj sceni...
P.S.Cekamo te... Tvoji GROBARI...

Coa The Blade

pre 18 godina

Bravo Sale...Sada se vidi kakav je igrac iako su ga svi omalovazavali, on je najbolje sto je nasa liga imala u zadnjoj deceniji i po...
Penzionisimo broj 22 za vecnog kapitena

JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!!!

Mr_Zlaja

pre 18 godina

...s'ljudske strane, zelim ovom coveku sve najlepse u zivotu i radu... to nije sporno.
Medjutim, ne mogu da zaboravim koliko se taj isti covek ponasao nesportski i koliko je tim potezima svoj okaljao ugled... ipak, ponavljam...
ZELIM SVU SRECU I USPEH NA SPORTSKOM TERENU !!!
...ziveli !!!

NEMANJA

pre 18 godina

Za sve one koji su pljuvali Sasu Ilica, veliki pozdrav! Samo neznalice fudbalske igre mogli su svojevremeno da pricaju kako je Sasa Ilic provincijski igrac. Ne samo da nije provincijski, vec bi morao da bude prvi tim repke i to vec par godina unazad, jer nam je to mesto u timu najbolnije, a niko nece da se seti da takvog igraca mi imamo, samo ga nikad ne koristimo! Sasa ilic je posle Piksija najkreativniji igrac sredine terena kojeg smo imali... svaka cast ostalima, Vukicu, Stankovicu... ali nijedan nema takav pas i pregled igre, a pri tom da i daje golove. Videce se tek ove godine koliko Ilic fali Partizanu kad male ekipe bude jedva pobedjivao sa 1 ili 2 data gola. Falice Saletovi golovi jos kako! Inace, LS i Ligu UEFA igrali smo najvise zaslugama za mene vecnog kapitena Ilica! Ako ove godine ne udjemo, to ce najvise biti jer kapiten vise nije tu! Hvala mu za sve godine u Partizanu, i naravno da uspe i da pokaze u Evropi da je sjajan igrac. Jedan Milinko Pantic je tek sa 30 godina pokazao kakav je igrac kad je otisao u Atletiko, a ja verujem da ce i Sale isto uspeti... a Petko neka ga ne poziva, bolji je Mladenovic sigurno!!!??? Ja samo jedno znam, vise necu moci da uzivam u igri Partizana koja ce mnogo izgubiti na lepoti, a i vec je, to se vidi... nema lucidnih pasova i brzih proigravanja vise ove godine u nasem fudbalu. Majstor je otisao, ali i zasluzio je da unovci svoje znanje! Hvala ti Sale! JEDAN JE ILIC KAPITEN

Coa The Blade

pre 18 godina

Bravo Sale...Sada se vidi kakav je igrac iako su ga svi omalovazavali, on je najbolje sto je nasa liga imala u zadnjoj deceniji i po...
Penzionisimo broj 22 za vecnog kapitena

JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!!!

Frontovci

pre 18 godina

Kada si otisao znao sam da ce se mnogo stosta promeniti u Partizanovoj igri... Isto sto je Mance, Vukic, Kezman... i mnogi drugi (da ne nabrajam, sigurno cu preskociti nekog) bio si Partizanu!!! Sale, veliko ti hvala!!! Uvek ces biti ponos i dika naseg Partizana! A u mom srcu si ostavio jos jedan crno beli oziljak koji ce proci jedino onog dana kada se budes vratio... Partizan te ceka Sale! Ako ne oni iz uprave, kod Grobara ces uvek imati jednu svoju, vecnu, pesmu... Tuga je u nasim srcima, tuga jer nam je otisao igrac takvog kvaliteta i otici ce ih jos mnogo dog se ne dogodi jedna, da kazem, velika REVOLUCIJA u upravi... Mozes da igras bilo gde ali ce ti srce zauvek biti CRNO-BELO... Volimo te Sale i zelimo ti svu srecu na evropskoj sceni...
P.S.Cekamo te... Tvoji GROBARI...

seba

pre 18 godina

E neka ga... Ja i dalje mislim da je on naše najveće pojačanje ove godine. Neka tebe Sale u Turskoj neki oni osete da je : JEDAN JE ILIĆ KAPITEN....

pa dobro

pre 18 godina

Dobro dao je 2 gola i sad je Maradona.
Sacekajmo da se prvenstvo zavrsi pa ce mo videti kakav je Sale igrac.
Ali nikako ne mogu da mu zaboravim one promasaje protiv Real Madrida.

BWA

pre 18 godina

Jedan je ILIC KAPITEN. Svaka cast majstoru, neka uzme pare, pa boze zdravlja sledece godine da se vrati u Partizan. Ispromasivao se protiv Reala u LS, i dziberi su ga zbog toga pljuvali. Kreteni su zaboravili da je on uveo PFC u LS.
JUG ceka na tvoj povratak
JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!

bart

pre 18 godina

uvek je bio veliki igrach sa velikim oscilacijama....ali je zaista majstor...definitvno se slazem da bez njega ne bismo videli ligu sampiona...nikako...odigrao je u newcastle-u utakmicu za pamcenje...kao zidan.....bravo majstore josh jednom....nastavi da ih gazis

Nemanja

pre 18 godina

Sale, pokazi svima ko je doktor fudbalske igre! Partizan se najvise gledao zbog tebe! Nema vise pesme sa juzne tribine: Jedan je Ilic kapiten, ali ti si uvek tu! Mnogo si dao Partizanu i hvala ti za to! Toti je princ Rima, ti si princ Beograda! Hvala ti za 20 godina provedenih u Partizanu! Uvek si bio i ostao ikona Partizana!

Rema Car

pre 18 godina

Ja ne mogu da verujem da se vi lozite zbog 2 gola protiv Konjaspora??!!Pa jel znate nrkog igraca iz tog tima u celoj njegovoj istoriji?Setite se njegovih igara za reprezentaciju i u evrokupovima.Da je dobar igrac ostao bi u onoj izmucenoj Selti i ne bi presao u Galatu nego negde u zapadnu Evropu.

Nikola

pre 18 godina

Bravo Sale, mnogi su te pljuvali, a ja i pravi grobari vec zalimo za tobom. Nema nam glavnog organizatora. Jedan je Ilic kapiten.

Felix Magat

pre 18 godina

Svaka cast Sale, i zelim ti da tako nastavis.Za one koji nisu upuceni moj kolega Gerets je odlican trener i fenomenalan covek i ja sam siguran da ce se njih dvojica odlicno slagati posto se zna da je i Sale ljudina.A sto se tice Saletove buducnosti u Turskoj on sada tako reci pocinje iz pocetka, sto znaci da ozbiljnije radi i trenira nego sto je radio u PARTIZANU gde mu je mesto bilo zagarontovano.I tek sad ce svi vi da vidite sta znaci rec "TALENAT"(ili ga imas ili ga nemas).
MNOGO SMO JAKI (to znaju vec i u turskoj).

Dragan

pre 18 godina

U FS i selektor Petkovic se igraju sa sudbinom saveza! Zvezdin lobi uporno gura Mladenovica, coveka sa dve leve noge koji ne igra vec godinu dana a Sasa Ilic jedan od nasih najboljih kreativaca nema mesta u timu!
Pa kome je stalo da ne odemo na svetsko prvenstvo! Nesposobni Zvezdasi sa Piksijem i Genijem nas upropastise za Evropsko i sada opet ista prica!
Zalosno !

aleks

pre 18 godina

Sale jeste dete provincije, otkrio ga je uvek majstor za mlade talente Branko Smilevski i posle rada sa njim u Lokomotivi prosledio ga Tumbakovicu u Partizan, danas je taj mali iz provincije igrac Evropskog ranga, za njega ima mesta u svakom timu, jos samo da se Petkovic seti toga necemo imati problema u daljnjim kvalifikacijama, Sale srecno ti si zasluzio da budes priznat i slavljen ako ne u svojoj zemlji onda sirom Sveta!

Ilija

pre 18 godina

Turska liga ima cetri kvalitetne ekipe FENERBACE, GALATASARAJ, BESIKTAS i TRABZON, a ostale ekipe su na nivou nasih ekipa iz druge lige. Dva gola dati Konjasporu to vam je kao kada postignes dva gola protiv Novog Pazara.

Petko

pre 18 godina

Ma super je to....
Ali kad se setim kakve je pasove davao veoma cesto u Partizanu i kakve je sve shanse promashio koje su morale biti realizovane u gol...plache mi se!
Zar je trebalo da ode iz Partizana da bi poceo da igra svoju igru???
Zelim mu puno uspeha, ali sam na neki nacin srecan sto je otisao iz Partizana. Bar necu zbog njega vise da se nerviram!

ma daj

pre 18 godina

ma dajte ljudi, tek prva tekma, sta ste se odmah nalozili... klasicna srpska posla..... samo je jedna dobra utakmica potrebna da se neko proglasi vrhunskim igracem, novim peleom, a o5 samo je jedna losa utakmica dovoljna da se isti baci u blato..... dajte malo odmaknite se u nazad, sacekajte mesec dva i onda dajte sud.......

uh al sam mudar!!!!!!!!!

morrison

pre 18 godina

Za Nemanju,
Sasa Ilic je klasican primjer provincijskog igraca
i spusti se na zemlju covjece, pa dao je dva gola nekoj Konyi
a ne Barci...
poz

Crni Finac

pre 18 godina

Ja sam simpatizer Partizana, ali nisam imao prilike da gledam zadnjih par godina niti jednu Partizanovu utakmicu. Moj jedini uvid u Partizanovu igru su bile vesti na B92 i komentari na iste. Zato bih voleo da mi neko ovde objasni jednu stvar: koja pozicija Sasi Ilicu najvise lezi? Pitam ovo jer se ne secam da sam previse citao o Sasinim dodavanjima. Uvek je bilo mnogo vise reci o njegovim golovima i promasajima, tako da sam ja stekao utisak da je on deo napada a ne sredine terena. U ostalom, i ova vest govori o Sasi kao golgeteru a ne kao asistentu. Da nije na njemu bio preveliki pritisak (kapiten Partizana, ej!), pa sada kada tog pritiska nema decko pokazuje sta zna i ume, pogotovu kada mu Šaš servira loptu na tanjiru?

kuguar

pre 18 godina

e moj sale... ja godinama pricam da si najbolji vezni igrac koga ova tuzna srbija ima... al dzaba... i verovatno su te prodali galati za mnogo manje pare nego sto neki drugi dripci uzmu... nema veze, samo guraj i sve najbolje... kad budes dao 200 golova i u turskom prvenstvu onda ce naci zamerku da ipak to nije italijansko, spansko ili englesko prvenstvo... pozdrav kapitenu!

Ivan

pre 18 godina

@emanja
Ne zavisi jedan tim od jednog igraca, nisi toliko glup pa da ne mozes to da shvatis. Ako ga Petko ne zove znaci da ne zadovoljava njegov kriterijum i da ima boljih od Ilica (Vukic, Stankovic pa i Mladenovic) koji su prosli dosta utakmica i cine vodece uloga u svojim timovima. Ilic je samo bio u partizanu dalje nije mogao da vidi nista, u nasoj ligi je lako postici golove i sa 30m.

nemanja

pre 18 godina

Replike na Morissona i Ivana! ZA Morisona prvo. Da li si igrao fudbal nekad, ali zapravo? I da li ti uopste kontas kako se fudbal igra? Nipodastavas golove koje je Sale dao na prvoj svojoj utakmici za Galatasaraj, pa bilo o kome da se radi, 2 gola su 2 gola!! I nisu golovi toliko bitni za Saletovu igru, vec njegov opsti utisak koji je ostavio na prvoj utakmici! A jos ce se o njemu pisati, jer on zaista vredi! Ako se ne secas, da te podsetim da je dok je igrao u Selti, Realu dao gol u Madridu, ali i to nema veze, tad ga je sr.lo! Nikad neki nece prizanti tudj uspeh, pa da igra i za Barsu. A ko je to od nasih igraca pa igrao posle Mijata, i sada Stankovica, u nekom velikom klubu u poslednje vreme? Ako umes da gledas fudbal, a ocigledno neumes, morao si do sad videti da to kako Sale igra pripada fudbalskom smekerstvu. A koliko ce faliti Partizanu, videce svi oni koji su jedva cekali da ode!!! Mogu da razumem delije da su protiv njega, ali grobari, pa to je sramota! Ilic je vec istorija Partizana, a vi ga pljujete. Cast izuzecima koji znaju o cemu pricam! Za Ivana... Petkovic je svoju mudrost pokazao protiv Belgije, kada je u kljucnoj utakmici kvalifikacija, sto cemo tek da vidimo, izveo dva spica koji zajedno nemaju 10 utakmica u repki. I dvojicu koji nemaju ni 2 zajedno, na klupi! A dva igraca, od kojih jedan ima 36 golova datih, i bezbroj vaznih utakmica u nogama ni ne poziva, zbog lose forme. Tu se vidi njegova mudrost! Samo mi reci gde to igra Mladenovic, u kom timu se dokazao? A u kom timu je Vukic? Jel Sahtjor bolji od Partizana kao klub mozda? Jedino se za Stankovica slazem da je odlican, ali kad je on poslednji put odigrao dobro za reprezentaciju? Daje mu se uloga kreativca sto on nikad nije bio, i nece ni moci da bude, jer se sa tim rodis ili ne! Zato Ilic mora da bude u reprezentaciji. Secam se utakmice sa Italijom u BG, kada je Ilic dao gol, bio je najbolji igrac na terenu, rasturio ih je, ali se to zaboravlja... jer Ilic daje golove samo nizerazrednim ekipama... Sto ih drugi nisu dali 103 pa makar i u nasoj ligi, a rec je o veznom igracu!!!! A da jedan igrac cini tim, Ivane, videces ove sezone. Jer, Partizan sada takvog igraca nema ni na vidiku. Tomic, Brnovic, Radovic, Vukcevic, Nadj nisu ti igraci, toliko valjda razumes fudbal! Babovic previse mlad za tu ulogu, iako ima stofa, ali za Evropu jos zelen previse. O ostalima necu ni da pisem... Jos ranije sam se javljao i rekao da ce Partizanu faliti Petrovic, jedini igrac koji ove godine morao zauzeti Saletovo mesto... Cira je ipak vec prespor, bez obzira na umece... Eto, toliko. Ne dam da neko vredja Saleta legendu Partizana!!! Neka je sramota sve grobare koji ga pljuju!!! JEDAN JE ILIC KAPITEN!

Vlasta

pre 18 godina

Ovaj Ilic je zaista imao srece,jer je dosta chamio u SCG,nije mogao da se proda u ceske Budjeovice ili uvek neugodni Groningen,a o nekoj jachoj ekipi kao sto je Paderborn mogao je samo da masta;pozjamice ga Galata u Samsunspor do kraja sezone videcete!!!

Jugosloven

pre 18 godina

Legendarni Kapiten Partizana Saša Ilić.Sa trakom oko ruke je uveo Partizan u ligu šampiona.Partizan je bio pred eliminacijom u Štokholmu od Đurgardena do njegovog gola.

Djape

pre 18 godina

@... a sta je bilo za oni promasaji protiv reala i marsej? (samo jedan primer)
Indijanci naucite srpski pravopis pa onda pljujte po coveku, kome po karakteru i znanju niste ni blizu!

Bravo Sasa, najbolji si!

da, pa?

pre 18 godina

pa on jeste dao 2 gola tamo nekom nama nepoznatom klubu, ali ne zaboravite da je dao JEDINA 2 gola na utakmici! Nemojte da umanjujete to. I pogledajte malo neku utakmicu u turskoj, koliko navijaca ima na svakoj utakmici... bolja je turska liga

nafil

pre 18 godina

za Iliju
Volim Novo Pazar a navijam i za Partizan, Fenerbace i Barcu...Ono sto Vam zelim kazati je sledece, totalni ste nepoznavalac evropskog fudbala, pa i svetskog.Samo nekoliko godina unazad GS je osvojio UEFA kup i vise godina uspesno nastupao u Ligi sampiona, kao i ostali klubovi te lige. Jedan Denizli, Genclerbirligi je stigao do cetvrtfinala a Gaziantep je umalo eleminisao Romu (1:0,0:2), a reprezentacija Turske je jos uvek trceplasirana ekipa sa zadnjeg svetskog prvenstva.Turski fudbal je u usponu jer ulazu u sport, investiraju u kavlitet i turska liga je na evropskoj lestvici 10-plasirana.Ne bih da me pogresno shvatis, Bosnjak sam, ali ovo sto vam govorim su cinjenice. U Konyasporu trenutno igra i nekoliko potencijalnih turskih reprezentativaca kao a svo stranci su standardni reprezentativci svojih zemalja, medju njima i Elvir Baljic, dojucerasnji igrac Galate, Reala, Fenera.
Ja Ilicu od srca zelim uspeh, mada bih vise voleo da je clan Fenera ili Besiiktasa zbog boja, a Vama da pratite malo vise evropski fudbal i da ne kritikujete bez argumenata. A sto se tice dva gola Ilicu Novom Pazaru??? Pa oprostio bih mu to samo neka dodje na Gradski stadion da uzivamo u njegovim majstorijama :)

Billy

pre 18 godina

Ma,SRECA!
Ti isti navijaci ima da ga razapnu na krst kad taj isti ILIC bude u utakmici sezone promasio 2-3 zicera!
Sale cuvaj se,to nisu GROBARI!
Ziveo Partizan i NEBESKA SRBIJA!

GRO_OFF

pre 18 godina

Bravo Nemanja sve si rekao tako da nemam sta mnogo da kazem. Za "Aleks"o kom ti provinciskom igracu pricas, ako je naselje Borca provincija inace opstina Palilula onda ne znam, decko je rodjeni Beogradjanin kakva crna provincija, ne znam mozda je Arilje preko noci postalo glavni grad "SCG" a Beograd provincija, i jos nesto prve korake je nacinio u BSK-u iz Borce...
Partizan vec sad oseca koliko mu fali Sale i imace mnogo problema da popuni tu prazninu. Imamo kvalitetan sastav ali takvog igraca kao sto su Sasa i Cira Majka jednom radja. Sasa je maestralan a Cira Fenomenalan, Volim mnogo Sasu kao igraca ali Ciric je nesto posebno i sam je najveci krivac sto nije uspeo i mnogo mi je krivo sto ga se Vermez lako resio. Bice tesko to nadoknaditi, sreca sto je liga buranija pa mozemo opet do titule. A za Petkovica, treba da ga je sramota sto Ilica nije pozvao u Repku, stvarno ni ja ne razumem sto se forsira onoliko Mladenovic i ako njih dvojca ne igraju na istoj poziciji ovaj igra zadnjeg veznog,mislim igro je posto vec duze vreme ne igra nigde, sto se nepozove recimo Krupnikovic, jeste 73 godiste ali bi nam bio od velike pomoci, decko je u dobroj formi, pa jedan Stefanovic koji godinama igra odlicno u Enleskoj, njega niko nezove neznam nista mi nije jasno nadam se najboljem.... Sale tebi puno srece i uspeha....

morrison

pre 18 godina

@nemanja
...ako ti ilic spada u klasu fudbalskih smekera onda ti neznas gledati fudbal! sasa ilic je jedan propali igrac koji je uhvatio poslijednji voz i otisao da pokusa da odradi koju sezonu vani, alo turska liga je u rangu sa nasom, a kao sto vidis za postizanje dva gola tim divljacima dovoljan je i vremesni sasa ilic... daj probudi se decko, pa vec deset godina bjeka i zeka pokusavaju da ga zavale nekom, al ne ide! a ako on, onako neuhranjen, ima mjesto u sadasnjoj repki, onda je to nacionalna sramota...

Balansero

pre 18 godina

Uh Nemanja brate kako mozes da tvrdis da Babovic ima stofa!? Jesi li ikada gledao decka?
On nikada nece biti fudbaler. Ne prosecan, ne los, ne dobar, vec fudbaler uopste.

*bane*

pre 18 godina

Bravo Sale ! E to mi je drago,kad neki naš čovek uradi nešto preko i da se čuju pozitivne stvari o tome. Vidi se da se trudio, trenirao i da kad se ima takav pristup poslu kojim se baviš ,tj. motiv, ne može da se desi da talenat ne izbije u prvi plan,ali pre toga rad,rad.Sad se vidi sa koliko je želje čovek odigrao ali i velikog motiva, da pobegne iz našeg fudbala, dugo nisam osetio kod nekog fudbalera.Saša da je ostao i ove godine i u Partizanu,možda bi za celu sezonu dao 2 gola.Gadno je to kad si vlasništvo nekoliko ljudi koji neće da te prodaju dok svoje džepove ne napune.Ne mislim na menadžere, nego na one koji se lažno predstavljaju, da su menadžeri a oni predsednici ili direktori kluba! Kakva je to svojevoljna degradacija ličnosti, kad se ti spuštaš na nivo nekog zalizanog menadžera ili reketaša, da bi prodao svog najboljeg igrača, samo da bi svi u toj priči dobili svoj jedini cilj , a to je % (procenat).

pfc

pre 18 godina

@morrison
Sta ti je covek kriv te ga toliko blatis bez razloga. Nije internet za svakoga, pogotovu za Srbe, jer oni, jadni, kakvi su, ne znaju nista sacuvati za sebe, a da ne govorimo o zavisti i lazima. Nije tacno da je Sale star, on je u najboljim igrackim godinama, nije tacno da je nasa liga po kvalitetu bliza turskoj, kamo srece da je tako, i nije tacno da je Nena "jedva" prodao Ilica, nego ga nisu hteli dati za bagatelu kao sto vi prodajete svoje izvikane velicine. Prosto receno, ne znas ni na sta ti sve sto pises dolazi. sasa Ilic je veliki fudbalski majstor, tek ces to da shvatis. On ce, sticajem okolnosti, doziveti slavu u Turskoj, upamti sta ti kazem, kod nas nije mogao i zbog takvih kao sto si ti, jer ovde su samo velicine sta Dzajo kaze da su, mada je Sale za navijace Partizana bio i ostao legenda.
@kurjak
Sta to on nije mogao u Partizanu?
Mogao je sve, uradio je sve, Sale je veliki igrac sredine terena i uz to, sto je velika retkost, i golgeter. I to kakav, on je u svom Partizanu dao 102 prvenstvena gola, i sta nije mogao?

GS je imao srecu da je Sale bio igrac koji je "zreo" za odlazak, jer je prerastao nasu jadnu i bednu ligu, trebao je otici i da nesto ozbiljnije zaradi, a i u Klubu su procenili da imaju mlade momke koji su pred karijerom, tako da je to obostrani interes da ode. I to je sve. U Ppartizanu su stvari mnogo jednostavnije nego u vasoj sledecoj sezoni, kod nas se zna red, zna se interes kluba, a on nije ispred interesa pojedinaca u njemu, zna se i put i nacin afirmacije mladih asova.
Sto se tice nepozivanja Ilica u reprezentaciju, to je Petkovicev problem, a ne Sase Ilica. On je to visestruko zasluzio, ali mora se pozvati invalid tipa Mladenovica koji ne igra nigde nego u reprezentaciji. Njegov klub je reprezentacija!Ilic je uz Vukica jedini kvalitetan igrac sredine terena koji moze da dosegne internacionalni nivo igre, ali ko je kriv Petkovicu sto je uvrnut. U ostalom da to nije mi bi od sale pobedili i Bosnu u Zenici i Belgiju ovde u Beogradu. On pati od imena. Stankovic, u koga se vi slicni ganci kunete, jos nije odigrao mec na nivou koji opravdava tolike pozive istog tog bajnog selektora.I ne zna se kad ce.
U drugim zemljama i reprezentacijama bi bili sretni da imaju takvu desetku koja je istovremeno i golgeterski obdarena. Ali, sta vredi vama pricati, vi ne znate dalje od rupe. Tu su svi problemi naseg fudbala. Njegov lek je u tome da rupa ispadne iz prve lige. Ali, kako se to ne moZe desiti, nema nam leka, niti ce nas fudbal ikada biti zdrav. I zbog takvih koji su opsednuti rupama i istorijom.
Dosta, bre!

Conoplja

pre 18 godina

Sale the best player of the year in Turkiet.Pa neka nam se vrati u Partizan na kraju karijere Brave SALE i srecan rad u Buducnosti.Pozdrav Grobaru Cengiju iz Conoplje

Mr_Zlaja

pre 18 godina

...s'ljudske strane, zelim ovom coveku sve najlepse u zivotu i radu... to nije sporno.
Medjutim, ne mogu da zaboravim koliko se taj isti covek ponasao nesportski i koliko je tim potezima svoj okaljao ugled... ipak, ponavljam...
ZELIM SVU SRECU I USPEH NA SPORTSKOM TERENU !!!
...ziveli !!!

NEMANJA

pre 18 godina

Za sve one koji su pljuvali Sasu Ilica, veliki pozdrav! Samo neznalice fudbalske igre mogli su svojevremeno da pricaju kako je Sasa Ilic provincijski igrac. Ne samo da nije provincijski, vec bi morao da bude prvi tim repke i to vec par godina unazad, jer nam je to mesto u timu najbolnije, a niko nece da se seti da takvog igraca mi imamo, samo ga nikad ne koristimo! Sasa ilic je posle Piksija najkreativniji igrac sredine terena kojeg smo imali... svaka cast ostalima, Vukicu, Stankovicu... ali nijedan nema takav pas i pregled igre, a pri tom da i daje golove. Videce se tek ove godine koliko Ilic fali Partizanu kad male ekipe bude jedva pobedjivao sa 1 ili 2 data gola. Falice Saletovi golovi jos kako! Inace, LS i Ligu UEFA igrali smo najvise zaslugama za mene vecnog kapitena Ilica! Ako ove godine ne udjemo, to ce najvise biti jer kapiten vise nije tu! Hvala mu za sve godine u Partizanu, i naravno da uspe i da pokaze u Evropi da je sjajan igrac. Jedan Milinko Pantic je tek sa 30 godina pokazao kakav je igrac kad je otisao u Atletiko, a ja verujem da ce i Sale isto uspeti... a Petko neka ga ne poziva, bolji je Mladenovic sigurno!!!??? Ja samo jedno znam, vise necu moci da uzivam u igri Partizana koja ce mnogo izgubiti na lepoti, a i vec je, to se vidi... nema lucidnih pasova i brzih proigravanja vise ove godine u nasem fudbalu. Majstor je otisao, ali i zasluzio je da unovci svoje znanje! Hvala ti Sale! JEDAN JE ILIC KAPITEN

Coa The Blade

pre 18 godina

Bravo Sale...Sada se vidi kakav je igrac iako su ga svi omalovazavali, on je najbolje sto je nasa liga imala u zadnjoj deceniji i po...
Penzionisimo broj 22 za vecnog kapitena

JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!!!

Frontovci

pre 18 godina

Kada si otisao znao sam da ce se mnogo stosta promeniti u Partizanovoj igri... Isto sto je Mance, Vukic, Kezman... i mnogi drugi (da ne nabrajam, sigurno cu preskociti nekog) bio si Partizanu!!! Sale, veliko ti hvala!!! Uvek ces biti ponos i dika naseg Partizana! A u mom srcu si ostavio jos jedan crno beli oziljak koji ce proci jedino onog dana kada se budes vratio... Partizan te ceka Sale! Ako ne oni iz uprave, kod Grobara ces uvek imati jednu svoju, vecnu, pesmu... Tuga je u nasim srcima, tuga jer nam je otisao igrac takvog kvaliteta i otici ce ih jos mnogo dog se ne dogodi jedna, da kazem, velika REVOLUCIJA u upravi... Mozes da igras bilo gde ali ce ti srce zauvek biti CRNO-BELO... Volimo te Sale i zelimo ti svu srecu na evropskoj sceni...
P.S.Cekamo te... Tvoji GROBARI...

seba

pre 18 godina

E neka ga... Ja i dalje mislim da je on naše najveće pojačanje ove godine. Neka tebe Sale u Turskoj neki oni osete da je : JEDAN JE ILIĆ KAPITEN....

pa dobro

pre 18 godina

Dobro dao je 2 gola i sad je Maradona.
Sacekajmo da se prvenstvo zavrsi pa ce mo videti kakav je Sale igrac.
Ali nikako ne mogu da mu zaboravim one promasaje protiv Real Madrida.

BWA

pre 18 godina

Jedan je ILIC KAPITEN. Svaka cast majstoru, neka uzme pare, pa boze zdravlja sledece godine da se vrati u Partizan. Ispromasivao se protiv Reala u LS, i dziberi su ga zbog toga pljuvali. Kreteni su zaboravili da je on uveo PFC u LS.
JUG ceka na tvoj povratak
JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!

bart

pre 18 godina

uvek je bio veliki igrach sa velikim oscilacijama....ali je zaista majstor...definitvno se slazem da bez njega ne bismo videli ligu sampiona...nikako...odigrao je u newcastle-u utakmicu za pamcenje...kao zidan.....bravo majstore josh jednom....nastavi da ih gazis

Nemanja

pre 18 godina

Sale, pokazi svima ko je doktor fudbalske igre! Partizan se najvise gledao zbog tebe! Nema vise pesme sa juzne tribine: Jedan je Ilic kapiten, ali ti si uvek tu! Mnogo si dao Partizanu i hvala ti za to! Toti je princ Rima, ti si princ Beograda! Hvala ti za 20 godina provedenih u Partizanu! Uvek si bio i ostao ikona Partizana!

Rema Car

pre 18 godina

Ja ne mogu da verujem da se vi lozite zbog 2 gola protiv Konjaspora??!!Pa jel znate nrkog igraca iz tog tima u celoj njegovoj istoriji?Setite se njegovih igara za reprezentaciju i u evrokupovima.Da je dobar igrac ostao bi u onoj izmucenoj Selti i ne bi presao u Galatu nego negde u zapadnu Evropu.

Nikola

pre 18 godina

Bravo Sale, mnogi su te pljuvali, a ja i pravi grobari vec zalimo za tobom. Nema nam glavnog organizatora. Jedan je Ilic kapiten.

Felix Magat

pre 18 godina

Svaka cast Sale, i zelim ti da tako nastavis.Za one koji nisu upuceni moj kolega Gerets je odlican trener i fenomenalan covek i ja sam siguran da ce se njih dvojica odlicno slagati posto se zna da je i Sale ljudina.A sto se tice Saletove buducnosti u Turskoj on sada tako reci pocinje iz pocetka, sto znaci da ozbiljnije radi i trenira nego sto je radio u PARTIZANU gde mu je mesto bilo zagarontovano.I tek sad ce svi vi da vidite sta znaci rec "TALENAT"(ili ga imas ili ga nemas).
MNOGO SMO JAKI (to znaju vec i u turskoj).

Dragan

pre 18 godina

U FS i selektor Petkovic se igraju sa sudbinom saveza! Zvezdin lobi uporno gura Mladenovica, coveka sa dve leve noge koji ne igra vec godinu dana a Sasa Ilic jedan od nasih najboljih kreativaca nema mesta u timu!
Pa kome je stalo da ne odemo na svetsko prvenstvo! Nesposobni Zvezdasi sa Piksijem i Genijem nas upropastise za Evropsko i sada opet ista prica!
Zalosno !

aleks

pre 18 godina

Sale jeste dete provincije, otkrio ga je uvek majstor za mlade talente Branko Smilevski i posle rada sa njim u Lokomotivi prosledio ga Tumbakovicu u Partizan, danas je taj mali iz provincije igrac Evropskog ranga, za njega ima mesta u svakom timu, jos samo da se Petkovic seti toga necemo imati problema u daljnjim kvalifikacijama, Sale srecno ti si zasluzio da budes priznat i slavljen ako ne u svojoj zemlji onda sirom Sveta!

Ilija

pre 18 godina

Turska liga ima cetri kvalitetne ekipe FENERBACE, GALATASARAJ, BESIKTAS i TRABZON, a ostale ekipe su na nivou nasih ekipa iz druge lige. Dva gola dati Konjasporu to vam je kao kada postignes dva gola protiv Novog Pazara.

Petko

pre 18 godina

Ma super je to....
Ali kad se setim kakve je pasove davao veoma cesto u Partizanu i kakve je sve shanse promashio koje su morale biti realizovane u gol...plache mi se!
Zar je trebalo da ode iz Partizana da bi poceo da igra svoju igru???
Zelim mu puno uspeha, ali sam na neki nacin srecan sto je otisao iz Partizana. Bar necu zbog njega vise da se nerviram!

ma daj

pre 18 godina

ma dajte ljudi, tek prva tekma, sta ste se odmah nalozili... klasicna srpska posla..... samo je jedna dobra utakmica potrebna da se neko proglasi vrhunskim igracem, novim peleom, a o5 samo je jedna losa utakmica dovoljna da se isti baci u blato..... dajte malo odmaknite se u nazad, sacekajte mesec dva i onda dajte sud.......

uh al sam mudar!!!!!!!!!

morrison

pre 18 godina

Za Nemanju,
Sasa Ilic je klasican primjer provincijskog igraca
i spusti se na zemlju covjece, pa dao je dva gola nekoj Konyi
a ne Barci...
poz

Crni Finac

pre 18 godina

Ja sam simpatizer Partizana, ali nisam imao prilike da gledam zadnjih par godina niti jednu Partizanovu utakmicu. Moj jedini uvid u Partizanovu igru su bile vesti na B92 i komentari na iste. Zato bih voleo da mi neko ovde objasni jednu stvar: koja pozicija Sasi Ilicu najvise lezi? Pitam ovo jer se ne secam da sam previse citao o Sasinim dodavanjima. Uvek je bilo mnogo vise reci o njegovim golovima i promasajima, tako da sam ja stekao utisak da je on deo napada a ne sredine terena. U ostalom, i ova vest govori o Sasi kao golgeteru a ne kao asistentu. Da nije na njemu bio preveliki pritisak (kapiten Partizana, ej!), pa sada kada tog pritiska nema decko pokazuje sta zna i ume, pogotovu kada mu Šaš servira loptu na tanjiru?

kuguar

pre 18 godina

e moj sale... ja godinama pricam da si najbolji vezni igrac koga ova tuzna srbija ima... al dzaba... i verovatno su te prodali galati za mnogo manje pare nego sto neki drugi dripci uzmu... nema veze, samo guraj i sve najbolje... kad budes dao 200 golova i u turskom prvenstvu onda ce naci zamerku da ipak to nije italijansko, spansko ili englesko prvenstvo... pozdrav kapitenu!

Ivan

pre 18 godina

@emanja
Ne zavisi jedan tim od jednog igraca, nisi toliko glup pa da ne mozes to da shvatis. Ako ga Petko ne zove znaci da ne zadovoljava njegov kriterijum i da ima boljih od Ilica (Vukic, Stankovic pa i Mladenovic) koji su prosli dosta utakmica i cine vodece uloga u svojim timovima. Ilic je samo bio u partizanu dalje nije mogao da vidi nista, u nasoj ligi je lako postici golove i sa 30m.

nemanja

pre 18 godina

Replike na Morissona i Ivana! ZA Morisona prvo. Da li si igrao fudbal nekad, ali zapravo? I da li ti uopste kontas kako se fudbal igra? Nipodastavas golove koje je Sale dao na prvoj svojoj utakmici za Galatasaraj, pa bilo o kome da se radi, 2 gola su 2 gola!! I nisu golovi toliko bitni za Saletovu igru, vec njegov opsti utisak koji je ostavio na prvoj utakmici! A jos ce se o njemu pisati, jer on zaista vredi! Ako se ne secas, da te podsetim da je dok je igrao u Selti, Realu dao gol u Madridu, ali i to nema veze, tad ga je sr.lo! Nikad neki nece prizanti tudj uspeh, pa da igra i za Barsu. A ko je to od nasih igraca pa igrao posle Mijata, i sada Stankovica, u nekom velikom klubu u poslednje vreme? Ako umes da gledas fudbal, a ocigledno neumes, morao si do sad videti da to kako Sale igra pripada fudbalskom smekerstvu. A koliko ce faliti Partizanu, videce svi oni koji su jedva cekali da ode!!! Mogu da razumem delije da su protiv njega, ali grobari, pa to je sramota! Ilic je vec istorija Partizana, a vi ga pljujete. Cast izuzecima koji znaju o cemu pricam! Za Ivana... Petkovic je svoju mudrost pokazao protiv Belgije, kada je u kljucnoj utakmici kvalifikacija, sto cemo tek da vidimo, izveo dva spica koji zajedno nemaju 10 utakmica u repki. I dvojicu koji nemaju ni 2 zajedno, na klupi! A dva igraca, od kojih jedan ima 36 golova datih, i bezbroj vaznih utakmica u nogama ni ne poziva, zbog lose forme. Tu se vidi njegova mudrost! Samo mi reci gde to igra Mladenovic, u kom timu se dokazao? A u kom timu je Vukic? Jel Sahtjor bolji od Partizana kao klub mozda? Jedino se za Stankovica slazem da je odlican, ali kad je on poslednji put odigrao dobro za reprezentaciju? Daje mu se uloga kreativca sto on nikad nije bio, i nece ni moci da bude, jer se sa tim rodis ili ne! Zato Ilic mora da bude u reprezentaciji. Secam se utakmice sa Italijom u BG, kada je Ilic dao gol, bio je najbolji igrac na terenu, rasturio ih je, ali se to zaboravlja... jer Ilic daje golove samo nizerazrednim ekipama... Sto ih drugi nisu dali 103 pa makar i u nasoj ligi, a rec je o veznom igracu!!!! A da jedan igrac cini tim, Ivane, videces ove sezone. Jer, Partizan sada takvog igraca nema ni na vidiku. Tomic, Brnovic, Radovic, Vukcevic, Nadj nisu ti igraci, toliko valjda razumes fudbal! Babovic previse mlad za tu ulogu, iako ima stofa, ali za Evropu jos zelen previse. O ostalima necu ni da pisem... Jos ranije sam se javljao i rekao da ce Partizanu faliti Petrovic, jedini igrac koji ove godine morao zauzeti Saletovo mesto... Cira je ipak vec prespor, bez obzira na umece... Eto, toliko. Ne dam da neko vredja Saleta legendu Partizana!!! Neka je sramota sve grobare koji ga pljuju!!! JEDAN JE ILIC KAPITEN!

Vlasta

pre 18 godina

Ovaj Ilic je zaista imao srece,jer je dosta chamio u SCG,nije mogao da se proda u ceske Budjeovice ili uvek neugodni Groningen,a o nekoj jachoj ekipi kao sto je Paderborn mogao je samo da masta;pozjamice ga Galata u Samsunspor do kraja sezone videcete!!!

Jugosloven

pre 18 godina

Legendarni Kapiten Partizana Saša Ilić.Sa trakom oko ruke je uveo Partizan u ligu šampiona.Partizan je bio pred eliminacijom u Štokholmu od Đurgardena do njegovog gola.

Djape

pre 18 godina

@... a sta je bilo za oni promasaji protiv reala i marsej? (samo jedan primer)
Indijanci naucite srpski pravopis pa onda pljujte po coveku, kome po karakteru i znanju niste ni blizu!

Bravo Sasa, najbolji si!

da, pa?

pre 18 godina

pa on jeste dao 2 gola tamo nekom nama nepoznatom klubu, ali ne zaboravite da je dao JEDINA 2 gola na utakmici! Nemojte da umanjujete to. I pogledajte malo neku utakmicu u turskoj, koliko navijaca ima na svakoj utakmici... bolja je turska liga

nafil

pre 18 godina

za Iliju
Volim Novo Pazar a navijam i za Partizan, Fenerbace i Barcu...Ono sto Vam zelim kazati je sledece, totalni ste nepoznavalac evropskog fudbala, pa i svetskog.Samo nekoliko godina unazad GS je osvojio UEFA kup i vise godina uspesno nastupao u Ligi sampiona, kao i ostali klubovi te lige. Jedan Denizli, Genclerbirligi je stigao do cetvrtfinala a Gaziantep je umalo eleminisao Romu (1:0,0:2), a reprezentacija Turske je jos uvek trceplasirana ekipa sa zadnjeg svetskog prvenstva.Turski fudbal je u usponu jer ulazu u sport, investiraju u kavlitet i turska liga je na evropskoj lestvici 10-plasirana.Ne bih da me pogresno shvatis, Bosnjak sam, ali ovo sto vam govorim su cinjenice. U Konyasporu trenutno igra i nekoliko potencijalnih turskih reprezentativaca kao a svo stranci su standardni reprezentativci svojih zemalja, medju njima i Elvir Baljic, dojucerasnji igrac Galate, Reala, Fenera.
Ja Ilicu od srca zelim uspeh, mada bih vise voleo da je clan Fenera ili Besiiktasa zbog boja, a Vama da pratite malo vise evropski fudbal i da ne kritikujete bez argumenata. A sto se tice dva gola Ilicu Novom Pazaru??? Pa oprostio bih mu to samo neka dodje na Gradski stadion da uzivamo u njegovim majstorijama :)

Billy

pre 18 godina

Ma,SRECA!
Ti isti navijaci ima da ga razapnu na krst kad taj isti ILIC bude u utakmici sezone promasio 2-3 zicera!
Sale cuvaj se,to nisu GROBARI!
Ziveo Partizan i NEBESKA SRBIJA!

GRO_OFF

pre 18 godina

Bravo Nemanja sve si rekao tako da nemam sta mnogo da kazem. Za "Aleks"o kom ti provinciskom igracu pricas, ako je naselje Borca provincija inace opstina Palilula onda ne znam, decko je rodjeni Beogradjanin kakva crna provincija, ne znam mozda je Arilje preko noci postalo glavni grad "SCG" a Beograd provincija, i jos nesto prve korake je nacinio u BSK-u iz Borce...
Partizan vec sad oseca koliko mu fali Sale i imace mnogo problema da popuni tu prazninu. Imamo kvalitetan sastav ali takvog igraca kao sto su Sasa i Cira Majka jednom radja. Sasa je maestralan a Cira Fenomenalan, Volim mnogo Sasu kao igraca ali Ciric je nesto posebno i sam je najveci krivac sto nije uspeo i mnogo mi je krivo sto ga se Vermez lako resio. Bice tesko to nadoknaditi, sreca sto je liga buranija pa mozemo opet do titule. A za Petkovica, treba da ga je sramota sto Ilica nije pozvao u Repku, stvarno ni ja ne razumem sto se forsira onoliko Mladenovic i ako njih dvojca ne igraju na istoj poziciji ovaj igra zadnjeg veznog,mislim igro je posto vec duze vreme ne igra nigde, sto se nepozove recimo Krupnikovic, jeste 73 godiste ali bi nam bio od velike pomoci, decko je u dobroj formi, pa jedan Stefanovic koji godinama igra odlicno u Enleskoj, njega niko nezove neznam nista mi nije jasno nadam se najboljem.... Sale tebi puno srece i uspeha....

morrison

pre 18 godina

@nemanja
...ako ti ilic spada u klasu fudbalskih smekera onda ti neznas gledati fudbal! sasa ilic je jedan propali igrac koji je uhvatio poslijednji voz i otisao da pokusa da odradi koju sezonu vani, alo turska liga je u rangu sa nasom, a kao sto vidis za postizanje dva gola tim divljacima dovoljan je i vremesni sasa ilic... daj probudi se decko, pa vec deset godina bjeka i zeka pokusavaju da ga zavale nekom, al ne ide! a ako on, onako neuhranjen, ima mjesto u sadasnjoj repki, onda je to nacionalna sramota...

Balansero

pre 18 godina

Uh Nemanja brate kako mozes da tvrdis da Babovic ima stofa!? Jesi li ikada gledao decka?
On nikada nece biti fudbaler. Ne prosecan, ne los, ne dobar, vec fudbaler uopste.

*bane*

pre 18 godina

Bravo Sale ! E to mi je drago,kad neki naš čovek uradi nešto preko i da se čuju pozitivne stvari o tome. Vidi se da se trudio, trenirao i da kad se ima takav pristup poslu kojim se baviš ,tj. motiv, ne može da se desi da talenat ne izbije u prvi plan,ali pre toga rad,rad.Sad se vidi sa koliko je želje čovek odigrao ali i velikog motiva, da pobegne iz našeg fudbala, dugo nisam osetio kod nekog fudbalera.Saša da je ostao i ove godine i u Partizanu,možda bi za celu sezonu dao 2 gola.Gadno je to kad si vlasništvo nekoliko ljudi koji neće da te prodaju dok svoje džepove ne napune.Ne mislim na menadžere, nego na one koji se lažno predstavljaju, da su menadžeri a oni predsednici ili direktori kluba! Kakva je to svojevoljna degradacija ličnosti, kad se ti spuštaš na nivo nekog zalizanog menadžera ili reketaša, da bi prodao svog najboljeg igrača, samo da bi svi u toj priči dobili svoj jedini cilj , a to je % (procenat).

pfc

pre 18 godina

@morrison
Sta ti je covek kriv te ga toliko blatis bez razloga. Nije internet za svakoga, pogotovu za Srbe, jer oni, jadni, kakvi su, ne znaju nista sacuvati za sebe, a da ne govorimo o zavisti i lazima. Nije tacno da je Sale star, on je u najboljim igrackim godinama, nije tacno da je nasa liga po kvalitetu bliza turskoj, kamo srece da je tako, i nije tacno da je Nena "jedva" prodao Ilica, nego ga nisu hteli dati za bagatelu kao sto vi prodajete svoje izvikane velicine. Prosto receno, ne znas ni na sta ti sve sto pises dolazi. sasa Ilic je veliki fudbalski majstor, tek ces to da shvatis. On ce, sticajem okolnosti, doziveti slavu u Turskoj, upamti sta ti kazem, kod nas nije mogao i zbog takvih kao sto si ti, jer ovde su samo velicine sta Dzajo kaze da su, mada je Sale za navijace Partizana bio i ostao legenda.
@kurjak
Sta to on nije mogao u Partizanu?
Mogao je sve, uradio je sve, Sale je veliki igrac sredine terena i uz to, sto je velika retkost, i golgeter. I to kakav, on je u svom Partizanu dao 102 prvenstvena gola, i sta nije mogao?

GS je imao srecu da je Sale bio igrac koji je "zreo" za odlazak, jer je prerastao nasu jadnu i bednu ligu, trebao je otici i da nesto ozbiljnije zaradi, a i u Klubu su procenili da imaju mlade momke koji su pred karijerom, tako da je to obostrani interes da ode. I to je sve. U Ppartizanu su stvari mnogo jednostavnije nego u vasoj sledecoj sezoni, kod nas se zna red, zna se interes kluba, a on nije ispred interesa pojedinaca u njemu, zna se i put i nacin afirmacije mladih asova.
Sto se tice nepozivanja Ilica u reprezentaciju, to je Petkovicev problem, a ne Sase Ilica. On je to visestruko zasluzio, ali mora se pozvati invalid tipa Mladenovica koji ne igra nigde nego u reprezentaciji. Njegov klub je reprezentacija!Ilic je uz Vukica jedini kvalitetan igrac sredine terena koji moze da dosegne internacionalni nivo igre, ali ko je kriv Petkovicu sto je uvrnut. U ostalom da to nije mi bi od sale pobedili i Bosnu u Zenici i Belgiju ovde u Beogradu. On pati od imena. Stankovic, u koga se vi slicni ganci kunete, jos nije odigrao mec na nivou koji opravdava tolike pozive istog tog bajnog selektora.I ne zna se kad ce.
U drugim zemljama i reprezentacijama bi bili sretni da imaju takvu desetku koja je istovremeno i golgeterski obdarena. Ali, sta vredi vama pricati, vi ne znate dalje od rupe. Tu su svi problemi naseg fudbala. Njegov lek je u tome da rupa ispadne iz prve lige. Ali, kako se to ne moZe desiti, nema nam leka, niti ce nas fudbal ikada biti zdrav. I zbog takvih koji su opsednuti rupama i istorijom.
Dosta, bre!

Conoplja

pre 18 godina

Sale the best player of the year in Turkiet.Pa neka nam se vrati u Partizan na kraju karijere Brave SALE i srecan rad u Buducnosti.Pozdrav Grobaru Cengiju iz Conoplje