Nova vest
Fudbal 2

2.5.2024.

21:50

Mrkela: Pojačanja pokazala kvalitet

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je utiske nakon osvajanja nove, sedme uzastopne titule prvaka Srbije.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Srđan Stevanović/Starsport

Zvezda je trijumfom protiv TSC-a (2:1) stekla nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan, na četiri kola pre kraja.

Mrkela je rezimirao sezonu u kojoj crveno-beli imaju šansu za duplu krunu.

"Potpuno zasluženo smo i ove sezone prvaci države. Turbulentan period je iza nas. Iako smo imali bodovni zaostatak na polusezoni, prolećni deo takmičenja smo odigrali gotovo bez greške. Upravo to se potvrdilo i u direktnim okršajima sa večitim rivalom, kada smo dominirali na sva tri susreta. Pojačanja su u drugom delu sezona pokazala kvalitet i opravdala očekivanja svih u klubu. Uz to pružena je šansa i mladim igračima, koji su je iskoristili na najbolji mogući način, te se još jednom potvrdilo da Zvezdina deca imaju veliki potencijal. Posedujemo nesumnjiv kvalitet i bilo je jasno da će rezultati kako vreme bude odmicalo biti sve bolji. Jedan cilj je ispunjen, ali nas očekuje borba za duplu krunu. Verujem da ćemo biti pravi u finalu Kupa Srbije i obradovati navijače još jednim trofejom", rekao je Mrkela.

Pred Zvezdom su još četiri meča u Superligi Srbije.

Najznačajniji duel igraće 21. maja u okviru finala Kupa protiv Vojvodine.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu