Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.02.2024.

23:30

Lučić o sukobu sa Nanelijem: Nisam mogao da pređem preko toga

Košarkaš Bajerna Vladimir Lučić osvrnuo se na koškanje koje je imao sa Džejmsom Nanelijem.

Izvor: B92

Autor:B92

Lučić o sukobu sa Nanelijem: Nisam mogao da pređem preko toga
Srdjan Stevanovic/Starsport

Bivši kapiten crno-belih je ljutito reagovao posle duela sa Nanelijem tokom treće četvrtine.

Sudije su potom gledale snimak, da bi na kraju donele odluku da ne sviraju faul nad Lučićem.

"To ljudi ovde ne znaju da praštaju, ali mislim da je bio nameran udarac, laktom u glavu. Nisam mogao baš da pređem preko toga tek tako. I to nema nikakve veze (sa Partizanom), svi u mom okruženju znaju kolika je moja ljubav prema Partizanu i da sam je pokazao igrajući i kada sam odlazio, način na koji sam otišao. To mi je najvažnije, koškanje je deo čega se bavimo", rekao je Lučić posle pobede Bavaraca rezultatom 79:78.

Osvrnuo se i na utakmicu.

"Mislim da smo izdržali dva ključna naleta, gde se ekipa priključila... U onim trenucima gde Partizan uglavnom lomi. Na kraju smo uz šut Franciska uspeli da slavimo i zabeležimo važnu pobedu. Ne znam koliko za plej-in i plej-of, ali za nas je jako bitan".

Upitan je i da li je očekivao da Partizan pravi faul u završnici.

"Ne znam, veliki broj utakmica ove godine ekipe se odlučuju da brane situacije. Mi smo dve utakmice slavili gde ekipe nisu stigle da naprave faul. Dobra odbrana, bolji napad. težak šut je ubacio. Posle Panter nije uspeo da realizuje šut".

Naravno, nezaobilazna tema bila je i atmosfera.

"I dalje je čudno. Pesme koje znam, navijanje, koje sam uglavnom navikao da su na mojoj strani. Doživeti da cela hala skandira tvoje ime. Nema mnogo igrača koji može to da doživi. Sigurno je nešto što se pamti".

Dešavanja iz Arene pratite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu