Teniska žurka može da počne!

Prvi Grend slem sezone Australijan open počinje 20. januara, a sportska redakcija B92 pripremila vam je opširan specijal.

Izvor: B92

Sreda, 15.01.2020.

12:00

Teniska žurka može da počne!
Photo by Vince Caligiuri/Getty Images for Tennis Australia

Na odvojenom delu sajta moći ćete svakodnevno da se informišete o najnovijim vestima iz Melburna, ali i da čitate mnoge zanimljive sadržaje.

Prvi od četiri najveća teniska turnira biće samo uvertira za nastavak sezone, pošto ćemo na isti način ispratiti Rolan Garos, Vimbldon i US open.

U odeljku "O turniru", za vas smo spremili istorijat Australijan opena, posebne tekstove o stadionima u Melburn parku i podlozi kojom su tereni prekriveni, te informacije o svim finalima.

Poseban deo sajta posvećen je legendama turnira u Melburnu, teniserima i teniserkama koji su ispisivali istoriju i učinili Australijan open jednim od omiljenih turnira.

B92 će opet biti na licu mesta, naš kolega Zoran Kecman će nas u okviru svoje rubrike "Kec u Melburnu" svakodnevno obaveštavati o teniskim aktuelnostima i zanimljivostima s druge strane planete.

Takođe, redovno ćemo za vas izdvajati i jedan utisak koji je obeležio dan na Australijan openu.

Nadamo se da ćemo biti uspešni i da ćemo se dve nedelje radovati uspesima i titulama srpskih tenisera u Melburnu.

Hvala što Vas je toliko i što ste sa nama.

B92 Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: