Kupanje u ledenoj vodi i probijanje kroz smetove snega – "nordijska rutina" VIDEO

Podeli

Džona Džinton na svom kanalu na Jutjubu deli video-snimke koji prikazuju kako izgleda život u malom selu na severu Švedske, a između ostalog pokazala je kako izgleda svakodnevno probijanje kroz sneg i pranje veša u ledenom jezeru.

Jedan od najgledanijih video-snimaka na kanalu je onaj o "nordijskoj jutarnjoj rutini", koji uključuje kupanje u zaleđenom jezeru.

Džona Džinton na snimku u oskudnoj odeći dolazi do prethodno iskopane rupe u ledu, uskače u vodu i na kraju u potpunosti zaranja ispod leda. Nakon "osvežavajuće" kupke jutjuberka je zapalila vatru kako bi se ugrejala.

Ona je otkrila da je sa 21 godinom odlučila da se preseli iz Geteborga u selo na severu Švedske, gde se zajedno sa svojim suprugom bavi slikanjem, fotografijom i izradom nakita.

"Moj suprug Johan radi kao kovač i zajedno dizajniramo svoj srebrni nakit koji pakujemo i šaljemo iz našeg lepog doma kupcima širom sveta", piše na Džoninom blogu.

Na kanalu na Jutjubu u više od 50 video-snimaka predstavila je svakodnevicu uslovljenu izuzetno oštrom klimom i niskim temperaturama.

Još jedan video-zapis kojim je Džona privukla pažnju jeste onaj u kome pokazuje kako pere veš u zaleđenom jezeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18654 idi na stranu