Izvor: B92

Nakon što je primetio da se njegovim mačkama ne dopada kada on putuje, a njih ostavlja kod kuće, Daisuke nagašava da je odlučio da spakuje svoje ljubimce i da više nikuda ne putuje bez njih.

Daisuke Nagasava je protekle tri godine proveo putujući Japanom sa svoja dva krznena prijatelja Daikiči i Fukučan. Oni su zajedno obišli 47 oblasti širom Japana uključujući i neke od najvažnijih lokacija kao planinu Fudži, Kjoto u vreme bujanja trešnjinog cveta i kapiju Tori u Horošimi.

Nagasava je počeo da putuje sa svojim mačkama, koje je prethodno usvojio, onda kada je primetio da one teško podnose kada je on odsutan zbog poslovnih putovanja.

Nakon što su mu "prigovorile" za to što ih je "napustio", on je odlučio da ih povede svaki sledeći put, čak im je otvorio i profil na Instagramu kako bi ljudi mogli da vide gde su sve njegove mačke bile.

Oni su ubrzo postali velike zvezde, pa ih pozivaju da gostuju u radijskim i televizijskim emisijama, a izdali su i svoju foto-knjigu.

"Naša omiljena destinnacija ove godine je plaža Kinenhama na ostrvu Tokunošima", rekao je Nagasava za "Metro" i dodao da, iako njegove mačke uživaju da šetaju slobodno, iz sigurnosnih razloga uvek imaju povodac.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.