foto: getty/ilustracija
foto: getty/ilustracija

Radnik na aerodromu sa prtljagom utovario i sebe u avion

Podeli

Zaspati na poslu nije dobra ideja, ali ako vas niko ne uhvati, onda nije ništa strašno. Nažalost, to se ne bi moglo reći za ovaj slučaj.

Naime, radnik na aerodromu u Kanzas Sitiju u SAD koji je radio na utovaru prtljaga u avion, zaspao je u kargo delu aviona i odleteo za Čikago.

Dvadesetsedmogodišnjak nije ni osetio da je avion poleteo, a zaposleni na aerodromu u Čikagu pronašli su ga u prtljažniku. Nije poznato da li je sve vreme spavao ili se probudio usred leta.

Portparol kompanije Amerikan erlajns rekao je da je radnik „nenamerno zaspao“ i da mu nije bila potrebna nikakva medicinska pomoć potom.

Iako je avio-kompanija bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, sigurno je da nisu bili srećni zbog njegovog ponašanja o kojem pak, nisu pričali.

Sigurno ste imali prilike da vidite bezbroj fotografija pasoša i avionskih karata na društvenim mrežama, pa i čuvenu šalu „Legenda kaže da možete otputovati i bez slike pasoša ili ček-ina na aerodromu“. Ipak, postoji još jedan mnogo opravdaniji razlog zašto treba da izbegavate postavljanje ovakvih slika.

strana 1 od 45 idi na stranu