Izvor: B92

Big Ben, zaštitni znak Londona trenutno je u prekriven skelama zbog čega je od besnih turista zaradio samo jednu zvezdicu na TripAdvisoru.

Gotičko remek delo staro 159 godina koje najviše privlači turiste iz celog sveta da dođu u London već nekoliko meseci je pokriveno skelama zbog rekonstrukcije.

Kako su manje-više svi bitni lokaliteti u Londonu dosta razbacani, tako su i turisti koji su se prošetali do Big Bena s namerom da ga obiđu ostali razočarani prizorom koji su ugledali.

“Bili smo užasnuti što je Big Ben u radovima i to u ovo doba godine kada ima najviše turista“, bili su besni turisti iz Njujorka koji su ostavili komentar na TrivAdvisor-u.

“Big Ben je u radovima. Neprepoznatljivo izgleda. Jedan od razloga zbog kojih sam došao u London, veoma sam razočaran što je u takvom stanju. Ne znate ni šta je to u šta gledate“, požalio se još jedan turista.

A onda je jedan turista bio i prilično surov prema Londonu.

“Da li je to zaista jedina stvar zbog koje dolazite u London?“, upitao je neko, na šta je ovaj odgovorio – “Naravno da jeste pošto je sve ostalo u Londonu užasno“

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.