Izvor: LuxLife.rs

Ovaj predivni hotel nazvan Myconian Avaton resort, nalazi se na čuvenom ostrvu Mikonos, na pesku predivne Elia plaže…

Pejzaž ovog dela sveta savršeno se uklapa sa svim antičkim mitovima i modernim legendama, kreirajući harmoničnu atmosferu kao iz sveta bajki. Ovaj hotel je nešto kao čardan ni na nebu, ni na zemlji, ni na moru.

Svoje goste poziva da iz prve ruke osete šarm, lepotu i prefinjenost ovog elegantnog ostrva i Egejskog mora. Iz svake sobe, bazena i trpezarije se može uživati u pogledu na more, koje je moćno, neukrotivo i opčinjavajuće.

Neverovatni apartmani Avaton hotela imaju elegantna kupatila i balkone opremljene đakuzi kadama, dok ekskluzivne vile koje su gostima takođe na raspolaganju imaju svoje infiniti bazene, al-fresko trpezarije i brojne hi-tech opcije. Pored toga, u ovom hotelu na raspolaganju su vam bazeni za talasoterapiju, parna kupatila, vrhunski spa i teretana, piše "LuxLife".

Moramo priznati da je ovo više od običnog luksuznog hotela na plaži, jer predstavlja pravi raj na zemlji sa smeštajem prve klase i ekskluzivnim i privilegovanim uslugama, gde opuštajuća atmosfera i impresivni pogledi svakom gostu pružaju sjajno iskustvo koje će doveka pamtiti.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.