Foto: depositphotos/ altanaka
Foto: depositphotos/ altanaka

Destinacije na koje ne bi trebalo da vodite decu

Podeli

Odlazak sa decom na put može da bude zaista naporan. Kad samo pomislite šta sve treba da planirate i organizujete, a potom i realizujete- već ste umorni. Da ne biste svoje porodično putovanje činili još naporniji, ovo su mesta koja nisa najbolji izbor za decu koja će se kući vratiti nezadovoljna, a vi bez lepih uspomena sa naizgled savršenog putovanja.

Skandinavija

Poseban izazov bio bi pokušaj da uz 24 sata svetlosti stavite dete na spavanje. Ako nemate strategiju kako odgovoriti na fenomen polarnih noći, onda se bolje klonite ovog područja ako su deca vaši saputnici.

Bangkok

Ako vas prljavština i zagađenje ne odvrate od namere vođenja deteta u prestonicu Tajlanda, onda bi prizori siromaštva, uz prosjake po pločnicima i prostitutke na uglovima, možda bili ipak previše uznemirujuća slika za vašu decu, navodi The Travel.

Foto: depositphotos/ uhg1234
Foto: depositphotos/ uhg1234

Aman

Ako želite da decu držite dalje od sveta poroka, onda sigurno nećete zajedno udisati dim hašiša u nekom od brojnih kafića ove vrste u centru Amana. Ako je Jordan već izabrano odredište, bolje povedite porodicu na Mrtvo more.

Dubai

Za razliku od drugih mesta, porodično putovanje u Dubai bi i moglo proći uz mnoštvo sadržaja prilagođenih najmlađima, ali problem je u tome što za sve te zanimacije nećete imati dovoljno novca. Dubai je preskup, pa vas udovoljavanje deci može suočiti s praznim novčanikom.

Venecija

Možda grad prožet kanalima bude inspiracija da vaše malo dete nauči da pliva i eto problema za vas. Bolje se držite podalje od Venecije imajući na umu da su šanse da je vaše dete poseti kao adolescent veoma velike, kada u tom uzrastu poželi da ode na romantično putovanje.

Las Vegas

Mnoštvo kazina, noćnih klubova, luksuznih restorana i striptiz barova sigurno nisu odgovarajuće mesto za putovanje sa decom. Povesti tinejdžera na mesto gde pristup gotovo nijednom sadržaju nije dozvoljen mlađima od 18 godina, svakako bi bio promašaj, prenosi Indeks.

strana 1 od 517 idi na stranu