Šta se to turistima ne dopada u Hrvatskoj?

Među gradovima omiljenim kod turista iz Evrope svakako je Dubrovnik, ali i brojni drugi hrvatski gradovi. Iako su turisti opčinjeni lepotom hrvatskih mesta, mnogi od njih našli su neke zamerke.

Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Iako svi kažu da su priroda i hrana sjajne – ima onih kojima se, interesantno, ukus kafe ne dopada.

"Kako kafa ovde može da bude tako grozna? Neverovatno je loša. Espreso je gorak i kiseo istovremeno", napisao je svoje iskustvo jedan korisnik Redita.

Jedan američki turista požalio se na loše iskustvo u Grčkoj, pa ga je zanimalo da li je i u Hrvatskoj ista situacija.

Interesantno je i da se mnogo stranaca raspituje o korupciji u Hrvatskoj, jer su upoznati sa situacijom u toj zemlji, pa je tako jedan Francuz zamolio da mu se objasni kratka istorija korupcije u Hrvatskoj, piše sajt Punkufer.hr.

Takođe je i dosta pohvala, pa oni koji su bili u prilici da posete ovu susednu zemlju vrlo rado su bili spremni da posavetuju druge šta da obiđu.

Vesti

Bečki metro slavi 40. rođendan

Austrijska prestonica će u nedelju 25. februara proslaviti 40 godina postojanja podzemne železnice. Današnji "U-ban" ima pet linija, 109 stanica i ukupnu dužinu od 83 kilometra. U 2017. godini prevezao je 450 miliona putnika.

Vesti petak 23.02. 15:15 Komentara: 22

Most u Srbiji krije tragičnu priču /VIDEO

Beli most jedna je od najznačajnijih turističkih atrakcija i simbola Vranja. Priča o ovom mostu živi kroz brojne legende i verovanja. Izgrađen je na mestu tragično okončane zabranjene ljubavi Srbina i Turkinje.

Vesti četvrtak 22.02. 19:00 Komentara: 6

Sve više putnika želi "zone bez dece"

Pojedini putnici smatraju da je mogućnost sedenja pored glasnog deteta samo jedan od rizika kojima se izlaže svako kada kupuje avionsku kartu, dok drugi smatraju da decu obavezno treba razdvojiti od odraslih.

Vesti četvrtak 22.02. 08:25 Komentara: 53
strana 1 od 1019 idi na stranu