Utorak, 11.04.2023.

18:18

Ambasada Portugala deli dve besplatne avionske karte: Okušajte sreću!

Na oduševljenje mnogih putnika iz Srbije, Er Srbija će 15. aprila uspostaviti direktnu avio-liniju između Beograda i Lisabona, a tim povodom Ambasada Portugala rešila je da obraduje one koji budu imali najviše sreće.

Izvor: B92

Ambasada Portugala deli dve besplatne avionske karte: Okušajte sreću!
Foto: Shutterstock/REDPIXEL.PL

Naime, sutradan u toku dana, na oficijnalnoj stranici ambasade na Instagramu otpočeće "darivanje", u kom će biti dodeljene dve avio-karte na relaciji Beograd-Lisabon.

Svi zainteresovanje će moći da se prijave do 15. aprila, upravo kada će uzleteti prvi avion nacionalne kompanije za Lisabon, koji će saobraćati dva puta nedeljno.

Kako biste aplicirali i dobili dve besplatne karte za Lisabon, sutra u toku dana pratite oficijalnu stranicu Ambasade Portugala, koja se nalazi na linku OVDE!

Podsetimo, ambasadorka Portugala, Marija Virdžinija da Silva Pina, za B92.net je rekla:

"Let između Beograda i Lisabona, Er Sbije počinje 15. aprila. Imaćemo polaske dva puta nedeljno, utorkom i subotom, a to će biti velika prilika da ljudi iz Srbije bolje upoznaju Portugal, ali i Portugalci da upoznaju ovu divnu zemlju – Srbiju", rekla je ambasadorka za B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

22 h

Podeli: