Srbija 0

13.06.2024.

13:09

Srbija privukla švedsku kompaniju: Evo šta nude

Šveska kompanija Zinzino koja se bavi proizvodnjom personalizovanih prirodnih suplemenata zasnovanih na testovima i njihovom direktnom prodajom, objavila je da je počela da posluje u Srbiji.

Izvor: Biznis.rs

Srbija privukla švedsku kompaniju: Evo šta nude
Shutterstock/Saowanee K

Podeli:

Proizvodi Zinzina, među kojima su kućni testovi za proveru vitaminskog statusa organizma, različiti suplementi, ali i kozmetika, već su prisutni na našem tržištu preko nezavisnih partnera.

"Regioni Balkana i Jugoistočne Evrope predstavljaju strateški sledeći korak u planu kompanije da proširi svoju bazu klijenata na međunarodnom tržištu. Lansiranje će omogućiti Zinzinovim nezavisnim partnerima (distributerima) da nastave sa izgradnjom brenda lokalno i globalno", objavila je kompanija.

Zinzino očekuje da će lansiranje brenda u Srbiji stimulisati rast prodaje i u zemljama u okruženju u regionu Balkana.

Sa lansiranjem brenda u Srbiji, Zinzino je aktivan na više od 100 tržišta, a plan švedske kompanije je da do 2025. godine dostigne milion kupaca, odnosno 20 miliona do 2035. godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

EU rešila: Vršićemo pritisak

Evropska unija će vršiti pritisak na druge zemlje na ovogodišnjem klimatskom samitu COP29 da ispune obećanje o prelasku sa fosilnih goriva na zelene alternative, stoji u nacrtu pregovaračke pozicije evropskog bloka.

8:46

13.7.2024.

1 d

Svet

Putin odobrio: Sledi povećanje

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se predviđa povećanje poreza na dobit preduzeća sa 20 na 25 odsto, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu za pravne informacije.

19:33

12.7.2024.

1 d

Podeli: