Izvor: B92

U poslednjih par godina Turska je postala izuzetno popularna destinacija među turistima. Zemlja poznata po izvrsnim slanim i slatkim specijalitetima, bogatoj istoriji, noćnom provodu, šopingu i još mnogo čemu, takođe turistima može da ponudi letovanje za pamćenje. All inclusive hotelska usluga, dugačke privatne plaže, raznovrsni izleti i sadržaji u gradovima Antalijske regije, samo su neki od razloga zbog kojih turisti biraju letovanje u Turskoj.

Zato, ako želite odmor da iskoristite za uživanje u svim čulima, razmislite o letovanju na 7, 10, 11 ili 14 noći u Antalijskoj regiji. Sada je pravi trenutak za to jer je u agenciji Barcino Tours u toku last minute akcija za polaske:
12.06. / 7 i 14 noći – 15% popusta na ceo paket
14.06. / 10 noći – 10% popusta na ceo paket

Do Antalije se stiže direktnim čarter letom iz Beograda. Kada su u putanju kasniji polasci za Antaliju, sa Barcino Tours-om možete leteti direktnim čarter letom i iz Niša.

Foto: Promo

Antalijska regija se još zove "Turska rivijera" i nalazi se na obali Sredozemnog mora. Antalija, najveći i glavni grad ove regije, smešten je između dve plaže – Konjalti i Lara. Obe su uređene, imaju ležaljke i barove. Ono što ih razlikuje jeste to što se Konjalti plaža nalazi sa zapadne strane, šljunkovita je i bliža centru grada, dok je Lara 6 km duga, peščana plaža i udaljena od grada oko 15 km. Lara se izdvaja i po tome što su na njoj smešteni luksuzni hoteli, među kojima izdvajamo Sherwood Exclusive Lara 5*. Ovde po last minute ceni od 735€ po osobi, možete uživati u Ultra all inclusive usluzi, privatnoj peščanoj plaži, bazenima i drugim sadržajima u hotelu.

Foto: Promo

Još jedan grad, podjednako lep i zanimljiv turistima, jeste Kemer. Okružen je zelenilom, plaže su šljunkovite i u nekim delovima pomešane sa peskom. Ovo mesto je popularno kako porodicama, tako i mladima koji uveče posećuju kafiće, noćne klubove i barove duž obale. U Kemeru izdvajamo hotele iz čuvenog Sherwood lanca - Sherwood Greenwood Resort 4* i Sherwood Exclusive Kemer 5*. Oba hotela okružena su zelenim površinama i imaju brojne atrakcije za decu i odrasle. Za hotel Sherwood Greenwood 4* All inclusive last minute cena po osobi za 12.06. iznosi već od 475€, dok je u istom terminu cena po osobi za Sherwood Exclusive Kemer 5* Ultra all inclusive od 865€. Ukoliko idete na put sa dvoje dece, preporučujemo vam hotel Limak Limra Hotel & Resort 5* gde, pored Ultra all inclusive usluge, besplatnih ležaljki i suncobrana na plaži, dobijate i gratis smeštaj za dvoje dece. I to po last minute ceni već od 617€ po osobi.

Foto: Promo

Na 130 km od Antalije nalazi se poznato letovalište – Alanja. Glavno obeležje grada jeste čuvena Tvrđava i njena Crvena kula do koje možete doći žičarom, kao i peščana Kleopatrina plaža duga 3,5 km. Šetajući obalom do centra prolazite pored hotela različitih kategorija, barova na plaži, suvenirnica i brojnih radnji. Najpovoljniji hoteli u Antalijskoj regiji se nalaze upravo u Alanji. Već od 12.06. iskusite magiju Alanje po ceni već od 417€ po osobi! Izdvajamo za vas hotele Grand Zaman Beach 4* i Grand Zaman Garden 4*, koji su idealni za sve koji žele da budu smešteni u centru dešavanja.

Side i Belek su takođe popularna letovališta prema rečima turista. Više informacija o ponudi hotela u Beleku i Sideu, kao i o drugim destinacijama u Antalijskoj regiji, last minute cenama i novostima, možete saznati u agenciji Barcino Tours. Ovog leta priuštite sebi letovanje za pamćenje!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.