Dvostruki život Bila Kozbija

Jedan od najpoznatijih američkih komičara, Bil Kozbi, na glasu je kao porodični čovek i omiljeni "TV tata", međutim, čini se da je legendarni dr Hakstabl vodio dvostruki život.

Život

Izvor: Index.hr

Sreda, 17.09.2014.

19:35

Default images

U novoj knjizi ("Cosby: His Life And Times") bivšeg urednika lista “Newsweek”, Marka Vitakera, otkrivaju se neki manje poznati i danas već pomalo zaboravljeni detalji iz biografije ovog veterana komedije.

"U svojoj rezidenciji na istočnoj obali vodio je porodični život, ali čim bi došao u Las Vegas, stvari su se menjale", piše Vitaker i dodaje da je glumac večeri provodio u društvu "poznatih svingera" i Plejbojevih zečica u vili Hjua Hefnera.

Međutim, to nije sve. Autor se pozabavio i ljubavnicama poznatog komičara i vanbračnim detetom koje je imao sa jednom od njih.

Podsetimo, Kozbi je svojevremeno demantovao ove glasine, ali je tokom intervjua s Denom Raderom priznao afere i mogućnost da su tvrdnje Šon Berkes (jedne od njegovih ljubavnica) istinite.

Vitaker se u knjizi pozabavio i optužbama 13 žena koje su tokom 2004. optužile Kozbija da ih je drogirao i seksualno zlostavljao.

Sudska priča okončana je 2006. godine, ali dokumenti sa suđenja nikad nisu dospeli u javnost.

Poznati komičar još nije komentarisao knjigu Marka Vitakera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: