Kralj Čarls i Kamila se podsmevali tradicionalnom pevanju: "Elizabeta, ustani iz groba" VIDEO

Tokom prinčevske karijere kralj Čarls je zajedno sa svojom suprugom Kamilom 2017. posetio Kanadu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2022.

18:02

Kralj Čarls i Kamila se podsmevali tradicionalnom pevanju:
Foto:EPA/ NEIL HALL

Dok još nije stupio na presto, kralja Čarlsa je javnost prozrela zbog afere koju je imao sa svojom sadašnjom suprugom Kamilom Parker Bouls. Njegovo ponašanje i ranije je bilo primećeno, sada je pod još većom lupom javnosti i samim tim se pojavljauju razni video-zapisi koji prikazuju sve segmente poslovnog, ali i privatnog života.

Monarhu je trenutno presto mač sa dve oštrice, jer će sada morati da ima taktiku za pridobijanje dela javnosti koji ga ne poštuje. U moru intrigantnih privatnih snimaka razgovora sa zabranicom još dok mu je bila ljubavnica našao se i ovaj, apsolutno bezazlen, a opet dovoljno upečatljiv.

Naime, dok je još bio princ, Čarls je zajedno sa svojom suprugom Kamilom 2017. otišao u Kanadu, službena poseta je zahtevala od njega da prati i priređeni nastup dve devojke koje su primenjivale tehniku grlenog pevanja.

Grleno pevanje je posebna tehnika pevanja s neobičnom artikulacijom u grlu. Originalan je i zanimljiv, privlači pažnju i fascinira svojim neobičnim zvukom.

Međutim, koliko god to bilo deo jedne tradicije, očigledno je Čarlsu i Kamili bilo neizmerno smešno, jer nisu moglu da se suzdrže. Takva reakcija je izazvala bes kod mnogih koji su ovaj video-snimak tek sada videli, a neki koji su već bili upućeni u ovo komentarisali su da je ovakav vid ponašanja jedan od razloga zbog kojih im se ne sviđa monarh koji je sada stupio na presto Velike Britanije.

"Elizabeta, ustani iz groba u sledećoj sezoni", "Elizabeta ne bi nikada ovo uradila", "Dajana ne bi nikad", pisalo je u komentarima.

"Za nekoga ko je rođen i odrastao da bude kralj, sigurno mu nedostaje poštovanja i staloženosti. To očekujete od nekoga ko je na toj poziciji", stajalo je u drugom komentaru.
@metisvero #greenscreenvideo #greenscreen wish i could pull a Harry Styles on them <3 #BOLTBEATREMIX #nativetiktok #indigenous #metis #metistiktok #indigenoustiktok #canada #charlesandcamilla ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: