Stiven Sigal na Putinovoj strani, snima dokumentarac koji će promeniti pogled na rat u Ukrajini

Lider samoproglašene Narodne Republike Donjeck (DPR) Denis Pušilin na svom Telegram kanalu objavio je da je Stiven Sigal stigao u posetu ovoj regiji i da planira da snimi dokumentarac koji će "promeniti pogled na rat u Ukrajini".

Život

Izvor: B92

Sreda, 10.08.2022.

08:15

Stiven Sigal na Putinovoj strani, snima dokumentarac koji će promeniti pogled na rat u Ukrajini
Foto:EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KRE

Američki glumac, scenarista i reditelj Stiven Sigal posetio je ukrajinsku separatističku regiju Donjeck, što je u utorak potvrdio Pušili.

"Stiven Sigal snima dokumentarac o ratu u Donbasu. Danas je razgovarao sa ratnim zarobljenicima u istražnom zatvoru Jelenovka", rekao je Pušilin.

Napomenuo je da je američki filmski reditelj rekao da 98 odsto ljudi koji u medijima govore o sukobu u Donbasu nikada nisu bili u toj regiji.

"On želi da promeni pogled na ovaj rat, izazovan zadatak. Želim mu uspeh i hvala mu što je posetio Republiku u ovom vrlo nesigurnom razdoblju", zaključio je Pušilin.

Ruski režimski mediji navode da je Sigal u Donbas stigao kao "specijalni predstavnik ruskog ministarstva spoljnih poslova za humanitarne odnose s SAD-om".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: