Folkeri u panici: Konstrakta vrtoglavo raste – od 2.000 do 1.000.000 slušalaca za mesec dana

Srpska predstavnica na Evrosongu Ana Đurić Konstrakta svojim hitom "In Corpore Sano", stekla je ogromnu popularnost i van granica Srbije, što joj je donelo više nego zasluženo peto mesto na takmičenju.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.05.2022.

13:07

Folkeri u panici: Konstrakta vrtoglavo raste – od 2.000 do 1.000.000 slušalaca za mesec dana
Foto: KOSTA ÐURAKOVIĆ

Odličan nastup i plasman su učinili pesmu još slušanijom nakon takmičenja, pa je sada na muzičkoj platformi Spotifaj Konstrakta postigla ogroman uspeh. Naime, sa ranije tek nešto više od dve hiljade slušalaca mesečno u proseku, došla je do neverovatnog broja od čak milion slušalaca mesečno.

Njenu muziku većinom slušaju oduševljeni ljudi iz čitavog regiona. Zanimljivo je da je Konstrakta izuzetno popularna u Hrvatskoj. O njenom uspehu na Spotifaju mnogi oduševljeno pišu na mrežama, pa porede kako je umetnica bila slušana nekad, a kako to izgleda danas, kada može da se pohvali mnogo većim brojem obožavalaca, koji svakodnevno raste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: