Život

Subota, 14.05.2022.

08:22

Una i Đole premijerno sa Konstraktom, ženom o kojoj priča ceo svet; "Ugasi, ugasi, ugasi!" VIDEO

Una i Đole, zaštitni glasovi, ali i zaštitna lica Play radija, sa velikim ponosom i uzbuđenjem predstavljaju nešto na čemu su vrlo posvećeno radili proteklih par meseci.

Izvor: B92

Una i Đole premijerno sa Konstraktom, ženom o kojoj priča ceo svet;
Foto: Printskrin/TV Prva

Došlo je vreme za Premijeru prve epizode njihove video emisije "Bezobrazno dobri", a prva gošća im je niko drugi do žena o kojoj trenutno priča ceo svet – Ana Đurić Konstrakta!

"Presimpatična i genijalna @konstrakta, pokazala je veliko glumačko umeće, a mi smo joj posebno zahvalni što je u ogromnom haosu oko Evrovizije odlučila da nađe vremena za našu emisiju", napisali su Una i Đole u opisu videa koji najavljuje ludu zabavu​.
I zaista, video je upravo to, luda zabava. Uostalom, pogledajte i sami šta su sve predlagali Konstrakti i kako je ona reagovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: