Džejda progovorila o braku sa Vilom Smitom: "Nisam želela da se udam, bila sam pod pritiskom"

Džejda Pinket Smit nakon svih skandala koji su se odigrali i nakon odluke da se Vilu Smitu zabrani prisustvo na dodeli Oskara narednih 10 godina, samo jednom izjavom je bacila u senku sve ove događaje.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 10.04.2022.

09:31

Džejda progovorila o braku sa Vilom Smitom:
Foto: Profimedia

Naime, ona je jednom izjavila da uopšte nije želela da se udaje za Smita.

"Bila sam pod pritiskom, znate nije lako kada ste mladi, a pritom i mlada glumica željna uspeha. Prosto nisam znala šta da radim, a bila sam i trudna. Zapravo, ja nikad nisam želela da se udam”, rekla je Džejda.

Džejda se prisetila i svoje majke koja ih je naterala da se venčaju i još jednom ponovila da ona to nije želela, ali je morala jer je ostala trudna.

Posle šamara stigla kazna, ali - da li Džejda Pinket Smit pravi nasilnik u čitavoj priči? VIDEO

Ona je istakla da je venčanje bilo užasno, bila je uznemirena i na ivici suza, ništa joj se nije dopadalo, dok je Vil Smit uvek tvrdio kako je tog dana bio najsrećniji i da je uvek zamišljao veliku i srećnu porodicu.

Podsetimo, javnost je zgrožena nekonvencionalnim stavovima Džejde Pinket Smit, koja je otvoreno priznala u emisiji da je varala supruga uz opravdanje da je samo htela da pomogne i želela je da se oseća dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: