Sofija Šašić: “Tužbe sam poslala”, Tošić ćuti, a Jelena iz Dubaija poručuje “Ostavljam te”

U domaćim medijima se pojavila vest da su u navodnoj ljubavnoj vezi bivši fudbaler Duško Tošić i Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

16:05

Default images

Naime, ćerka pevača narodne muzike Željka Šašića i Sonje Vuksanović ovih dana je u žiži javnosti nakon što je procurila informacija da su ona i suprug Jelene Karleuše u tajnoj vezi.

Sofija i 15 godina stariji fudbaler mesecima navodno, vešto kriju svoju romansu. Neimenovani izvor je za domaće medije rekao, da je Šašićeva ćerka oduvek volela da živi lagodnim životom, kao i da su joj i svi dosadašnji partneri bili stariji od nje.

Kako prenosi "Hello magazin" Duško Tošić i Sofija Šašić koji su u vezi su već nekoliko meseci, najčešće se viđaju u jednom od njegovih stanova - međutim, za njihovu vezu, uprkos izbegavanju javnih pojavljivanja, saznala je i Jelena Karleuša. Navodno, Jelena Karleuša je sa Sonjom, Sofijinom majkom, prekinula svaki kontakt, a uskratila joj je i praćenje na društvenim mrežama.
Pred nastup u Dubaiju, dok se pripremala za koncert, Jelena je objavila video, uz pesmu "Ostavljam te" koju je svojevremeno otpevala sa bugarskim pevačem Azisom. Mnogi su ovaj postupak protumačili i kao definitivnu poruku još uvek zakonitom mužu, koji je je zbog nasilja dobio jednomesečnu zabranu prilaska Jeleni.

Uprkos sve glasnijim govorkanjima i postupcima aktera koji aludiraju da ova informacija nije medijska konstrukcija, Sofija je za hrvatski magazin "Story" rezignirano demantovala navode: "Apsolutna laž, tužba je poslata."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: