Pevačica otvoreno o borbi sa poremećajem: "Bilo me je sramota, očajnički mi je trebala uteha"

Kubanska pevačica Kamila Kabeljo je napisala novi esej za Vol strit žurnal, u kom je otkrila nove detalje o svojoj borbi sa anksioznošću i opsesivno-kompulsivnim poremećajem (OCD).

Život

Izvor: B92, Wall Street Journal

Četvrtak, 04.06.2020.

10:30

Pevačica otvoreno o borbi sa poremećajem:
Foto: GettyImages, John Phillips/Stringer

"Plakala sam u automobilu i razgovarala s majkom o tome koliko me muče anksioznost i OCD. Zajedno smo čitale knjige o ovome, jer mi je očajnički bila potrebna neka uteha. Sve vreme je bilo veoma teško", napisala je ona.

"Bilo me je sramota. Odbijala sam da pričam o tome, jer sam htela da glumim snažnu ženu", dodala je pevačica.

Kako kaže, u poslednje vreme se bolje nosi sa svojim stanjem.

"Moj život na društvenim mrežama nije stvarnost. Iza bleštavih nastupa i luksuznog života krije se velika tajna. Ipak, nisam htela da ljudi koji su verovali u mene misle da nisam dovoljno jaka", priznala je ona.

"Ranije, ova bolest mi je oduzimala život i smeh, kreativnost, sreću i veru u sebe. Više joj ne dopuštam da umesto mene donosi odluke", zaključila je Kamila Kabeljo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: