Glumica u potpunoj tajnosti rodila treće dete: "Kad bih mogla imala bih tridesetoro dece"

Porodica poznatog glumačkog para navodno je postala veća za još jednog člana.

Život

Izvor: B92

Subota, 05.10.2019.

10:50

Glumica u potpunoj tajnosti rodila treće dete:
Foto: Getty Images/Pascal Le Segretain

Glumica Blejk Lajvli rodila je treće dete i to pre dva meseca, javljaju mediji. Glumica i njen suprug Rajan Rejnolds uspeli su informacije o porođaju da zadrže u potpunoj tajnosti i za sada nije poznato da li je u porodicu stigla devojčica ili dečak.
Vest o trudnoći Blejk je sa svetom podelila početkom maja na premijeri jednog filma, gde je pokazala trudnički stomačić, piše klix.ba. Fanovi poznatog glumačkog para očekuju da će Rajan i Blejk uskoro objaviti pol deteta i njegovo ime.
Blejk i Rajan u braku su od 2012. godine i jedan su od najomiljenijih parova u Holivudu. U braku su do sada dobili dve ćerke.

Glumica je pre nekoliko godina u jednom intervjuu govorila o roditeljstvu i tom prilikom rekla da bi imala tridesetero dece kada bi to mogla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: