Sahranjen Gru: "Putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom"

Beogradski reper Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u ponedeljak u nesreći sa kajtom u Zemunu, sahranjen je na beogradskom groblju Orlovača u 14.30 časova.

Život

Izvor: B92, mondo.rs

Četvrtak, 12.09.2019.

15:00

Sahranjen Gru:
Foto: Printscreen / TV Prva

Sahrani je, uz Gruovu porodicu i prijatelje, prisustvovalo više stotina ljudi, među kojima su i njegove mnogobrojne kolege. Nigor, Ajs Nigrutin, Ivana Peters, Goca Tržan, Knez, Marko 187, Vojke Đans, Đekson, Marko Đurovski, Kosta Perović, Natalija Trik FX i mnogi drugi došli su da se poslednji put oproste od svog kolege i prijatelja.

Na sahrani su bili prisutni i trubači, kao i više bajkera, koji su potom bili deo povorke. Oproštajni govor održao je njegov veliki prijatelj i kolega Nigor:

"Dragi Dalibore, putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom, tamo te čekaju prijatelji. Kad ja dođem, prepoznaćeš me po jednoj lozinki, a to je zvižduk i znaćeš da sam ja... Počivaj u miru", uputio mu je kroz suze poslednje reči muzičar.

Grua su potom na večni počinak ispratili zvuci trubača i pesme "Tiho noći, moje zlato spava".

Podsetimo, Gru je poginuo u ponedeljak kod Nautičkog kluba "Zemun" prilikom vožnje kajta. U sredu su se porodica, prijatelji i kolege muzičari oprostili od njega na komemoraciji održanoj u Domu omladine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: