Gala venčanje u Sevilji: Preko milion evra otišlo samo na muziku FOTO

Kapiten Real Madrida stao na ludi kamen, događaju prisustvovali i Bekamovi.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2019.

10:40

Gala venčanje u Sevilji: Preko milion evra otišlo samo na muziku FOTO
Foto: gettyimages/Aitor Alcalde

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos oženio se ovog vikenda sa Pilar Rubio. Njihovom venčanju u Španiji prisustvovalo je preko 500 gostiju iz sveta sporta i šoubiza.
Foto: gettyimages/Aitor Alcalde
Serhio Ramos (33) i njegova odabranica Pilar Ribio (41) venčali su se u Sevilji u najvećoj gotičkoj katedrali na svetu.

Za vreme ceremonije pevala je slavna izvođačica flamenka Nina Pastori, a nakon nje je zvanice zabavljalo čuveni bend AC/DC, ikone rok muzike za čiji je nastup navodo dato preko milion evra, prenosi 24sata.hr. Na venčanju je bilo mnogo mladoženjinih sadašnjih i nekadašnjih kolega iz Reala, među kojima i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, Matija Kovačić sa Izabelom, dok su Marko Asensio i Naćo došli u pratnji svojih devojka.
Vanja je bila u bež haljini, a Izabela se odlučila za svetlo plavu boju. Najveću pažnju su, naravno, privukli Dejvid i Viktorija Bekam, koji su odavno prepoznatljivi kao modne ikone.
Kristiano Ronaldo je izostavljen sa piska zvanicam jer sa Ramosom nije ostao u dobrim odnosima nakon odlaska u Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: