Dan posle svadbe Monikin bivši peva pod prozorom VIDEO

Dok svetom još odjekuje vest da se Vensan Kasel venčao manekenkom Tinom Kunaki, osvanuo je i jedan zanimljiv video-snimak na kome se vidi kako se mladoženja ponašao jutro posle.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2018.

09:51

Default images

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

U jednom intervjuu početkom meseca, Kasel je rekao da "ljubav nije uvek fer".

Možda je tako najbolje opisao i odgovorio svima koji danima raspredaju o tome kako je ona anđeo, bomba, a "pogledajte njega".

Osim toga, provlači se i razlika u godinama kao kamen spoticanja njihovoj sreći.

Ipak, video-zapis koji je osvanuo pokazuje sav njegov raskošan šarm, spontanost i životnu radost i objašnjava kako je i zašto i pre mlade manekenke na njega "pala" jedna od najlepših žena sveta, zanosna i neponovljiva Monika Beluči.

"Imam 52 godine i oženiću dvadesetjednogodišnju devojku. Jako sam zaljubljen i siguran sam da ćemo imati decu", izjavio je stranim medijima glumac.

Kasel i njegova izabranica venčali su se u Bidaru u Francuskoj. Mladenci su se posle venčanja poljubili ispred zgrade, a glumac je zatim na Instagramu objavio fotografiju sa natpisom "Da".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: