Život

Nedelja, 29.11.2015.

10:30

VICE na B92: Veslanje i larping

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije i regiona.

Izvor: B92

Default images

Epizoda 32

Nedelja 29. novembar

Moj sport: Veslanje

Priča o veslanju je drugi film iz našeg serijala Moj sport. Dušan je mladić apsolutno posvećen sportu. On trenira veslanje dva puta dnevno, gotovo svaki dan. Želi da bude najbolji na državnom prvenstvu i želi da njegov klub Crvena Zvezda ove godine prekine dominaciju Partizana koja traje već 25. godina. Nije želeo da ode u Ameriku kao većina mladih i perspektivnih veslača iz Srbije.
Larping mi je spasio život

LARPing, ili live-action roleplaying je vrsta igre u kojoj ljudi stvaraju karaktere i onda igraju njihove uloge unutar zamišljenog sveta, u stvarnom vremenu i prostoru, kostimirani. Oprobali smo se u LARPingu, a tamo smo upoznali i Jona Gallaghera koji je strastveni larpovac koji pati od Aspergerovog sindroma i koji kaže da mu je upravo larpovanje pomoglo da stekne prijatelje, nauči osnove komunikacije sa drugima, da se zaposli i, prosto na mnogo različitih načina, spasi život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: