Kada droga pada s neba

Deset kilograma marihuane palo je iz aviona na krov jedne porodične kuće u Arizoni. Policija pretpostavlja da su meksički narko-dileri pogrešno procenili mesto pada paketa sa drogom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.09.2015.

18:10

Default images
Foto: policija Arizone

Gradić Nogales u kojem se dogodio incident nalazi se na samoj granici s Meksikom, tako da je često prolazno mesto narko-kartela prilikom transporta droge.

Fenomen avio-transporta droge policiji je i te kako poznat. Naime, narko-karteli često koriste avione koji izbacuju drogu preko granice u SAD, pa se ponovo vrate u Meksiko. Paketi u većini slučajeva padaju u pustinju ili na plaže koje se nalaze u blizini Nogalesa. Iz policije smatraju da se u ovom slučaju radi o pogrešnoj proceni pada droge.
Foto: policija Arizone
Stanovnici kuće na koju je marihuana pala ističu da su srećni što u incidentu niko nije povređen. Naime, paket je samo uništio kućicu njihovog psa.

"Na svu sreću, naš pas Hulk je noću najviše aktivan, tako da se u trenutku kada je droga pala na njegovu kućicu verovatno nalazio napolju i posmatrao avion", rekla je Maja Doneli, koju je udar droge u krov probudio iz sna.

Procenjuje se da ulična vrednost ove marihuane iznosi nešto više od 20.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: