Peni dobila zvezdu na stazi slavnih u Holivudu

Američka glumica Kejli Kuoko, široj publici najpoznatija kao Peni, junakinja hit TV serije "Štreberi" (The Big Bang Theory), dobila je juče svoju zvezdu na stazi slavnih u Holivudu.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

17:44

Default images

Svečanosti otkrivanja zvezde na čuvenom bulevaru prisustvovali su i ostali glumci serije - Džim Parsons, Džoni Galeki, Sajmon Helberg i Kunal Najar, kao i Čak Lor, ko-autor sitkoma koji se sa sve većim uspehom prikazuje od 2007.

"Serija je za mene učinila čuda. Bila bih zadovoljna da do kraja života učestvujem u jednom takvom projektu", kazala je za magazin "Verajeti" 28-godišnja glumica, dodavši da bi nakon završetka serije ipak želela da se više posveti filmu.
Foto: Beta/AP
Skupa sa Galekijem i Parsonom (koji je ove godine za ulogu u seriji osvojio Emi nagradu), Kuoko je letos potpisala novi ugovor na trostruko veće honorare. Troje glavnih zvezda serije će u narednoj, poslednjoj sezoni dobijati po miliona dolara po epizodi.

Osim u "Štreberima", Kuoko se dosad pojavila i u još jednom popularnom sitkomu "Osam jednostavnih pravila" (8 Simple Rules), a uskoro će publika imati prilike da je vidi i u komediji "The Wedding Ringer", u kojoj će joj partner biti Džoš Gad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: