Madona opet plaši narod: "Želim da budem tvoj pas" – pije kao životinja i valja se po podu VIDEO

Madona je od ikone postala sinonim za neartikulisano ponašanje, a izgleda da je situacija u glavi pevačice sve gora i gora.

Izvor: B92

Petak, 11.11.2022.

14:47

Madona opet plaši narod:
Foto: Profimedia

Madona je sada objavila video iz garaže, koji se zapravo sastoji iz niza fotografija, te počinje sa redom normalnih kadrova koji se mogu smatrati i umetničkim, a onda završava snimak sekvencom u kojoj iz činije za psa klečeći na pije vodu, pa kreće da se valja po podu garaže.

Našla je prostora da u svoj umetnički izraz ubaci i momente gde sa bocom ljutog umaka pokušava da simulira seksualne scene, pa su ljudi opet uplašeni jer im je sve teže da shvate Madonu i njene izlive kreativnosti ili ludila ili oba.

"Ovo postaje sve više sramotno. Nije više lako biti tvoj obožavatelj. Bila si ikona, a sada nažalost bez stila", "Ženo, dozovi se pameti, šta radiš", "Meni je više tužno i da gledam koliko je propala", pišu ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: