Pevačica našla dečka na Tinderu: "Probudio je tigricu u meni"

Britanska pevačica i voditeljka Kolin Nolan otkrila je da sa svojim novim dečkom, koga je upoznala preko Tindera, ima "najbolji seks u životu".

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

12:04

Pevačica našla dečka na Tinderu:
Foto: Profimedia

"Probudio je nešto u meni. Probudio je tigricu u meni, za koju nisam ni znala da je tu", rekla je pevačica, piše Daily Mail. U vezi su tek tri i po meseca, a upoznala su ga i njena deca i jako im se svideo

"Dobar je, pažljiv, zabavan, romantičan i seks nam je odličan. Najbolja stvar je to što po prvi put u životu znam da sam s muškarcem s kojim baš želim da budem, a ne zato što mislim da bi trebalo", rekla je Nolan.

Njen novi partner je razveden i ima jedno dete, a s njim se oseća kao da ponovno ima 20 godina. Vest da je voditeljka ponovo u vezi, usrećila je njene fanove s obzirom da ju je u maju ove godine ostavio njen dečko "koji joj je bio igračka" nakon samo šest meseci veze.

Kolin Nolan bila je u braku sa gitaristom Rejom Fensom 11 godina, a razveli su se 2017. godine. Pre toga bila je u braku sa britanskim glumcem i pevačem Šejnom Ričijem, sa kojim ima dva sina.

Nolan je bila članica ženske grupe "The Nolans" u kojoj je pevala sa svojim sestrama. Od 2000. godine deo je TV tok šoua "Loose Women."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: