Đokovićeva slika izazvala buru u BiH; "Evo s kim pije kafu" FOTO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravi u Bosni i Hercegovini tokom odmora nakon Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2021.

11:23

Đokovićeva slika izazvala buru u BiH;
Foto: Profimedia

Bio je Đoković opet u bosanskim piramidama, zatim je bio specijalni gost na svadbi našeg džudiste i olimpijca Nemanje Majdova.

Najveseliji na svadbi: Đoković i Dodik pevaju "Romaniju" i "Pukni zoro" VIDEO

Na društvenim mrežama je osvanula i fotografija sa Milanom Jolovićem Legendom, bivšim komandantom specijalne jedinice Vukovi sa Drine.

Jolović je bio komandant specijalne jedinice Vukovi sa Drine u sastavu Vojske Republike Srpske, a kasnije i komandant 72. specijalne brigade Vojske Jugoslavije.

Nosilac je brojnih vojnih i ratnih priznanja Vojske Republike Srpske i Vojske Jugoslavije, od kojih se posebno izdvaja orden Miloša Obilića za hrabrost.

Svojevremeno, Jolović je sa svojom jedinicom na Igmanu spasao život Ratku Mladiću, posle čega ga je Mladić unapredio u viši čin, a tokom rata sam Jolović je ranjavan tri puta.

Zbog fotografije, Novak se našao na udaru dela javnosti u Bosni i Hercegovini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

216 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: