Poznati glumac neprepoznatljiv: Posvetio se glumi posle neuspelog četvrtog braka

Poznati glumac pojavio se gotovo neprepoznatljiv na premijeri svog novog filma u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

10:15

Poznati glumac neprepoznatljiv: Posvetio se glumi posle neuspelog četvrtog braka
Foto: Getty/Emma McIntyre

Nikolas Kejdž (55) se na premijeri filma "Running with the Devil" u Los Anđelesu pojavio u izdanju u kakvom ga do sada nismo videli.

Glumac se na crvenom tepihu pojavio u veoma ležernom izdanju, sa dugom bradom, dužom sedom kosom vezanom u rep, ali i sa šeširom u stilu Indijane Džonsa.

Na premijeru je došao sa sinom Vestonom, kojeg je dobio iz veze sa glumicom Kristinom Fulton. Poznato je da se glumac posvetio poslu i karijeri nakon ljubavnog debakla sa četvrtom suprugom Erikom Koike, od koje se razveo samo četiri dana nakon što su se venčali. Prilikom razvoda rekao je da je bio mnogo pijan i da mu Erika nije ispričala da je imala kriminalnu prošlost.

Za poznatog glumca vezuju se veoma neobične situacije. Važi za luckastog i drugačijeg od ostalih, o čemu svedoče mnogi njegovi neobični izbori u životu, kao što su kosti lobanje dinosaurusa koje lično poseduje, kao i pogrebne piramide, ali i skupocene vile širom sveta, prenosi Jutarnji.
Nikolas Kejdž je bio jedan od najboljih glumaca u Holivudu devedesetih godina. Trošio je mnogo para, nije imao granice. U jendom trenutku je dugovao za porez 13 miliona dolara, pa je da bi izbegao bankrot angažovao stručnu pomoć, a morao je i da proda veliki deo imovine.
Foto: Getty/Emma McIntyre
Sa prvom suprugom Patrišom Arket u braku je bio od 1995. do 2001. godine. Sa Lisom Meri Prisli, ćerkom legendarnog Elvisa Prislija, čiji je veliki obožavatelj, venčao se 2002. godine, a razveo samo tri meseca kasnije.

Konobaricu Alis Kim upoznao je u baru u kojem je radila, a sa njom je dobio sina Kal Ela. Sa Alis je bio od 2004. do 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: