Pokazali svoje "staro" lice: Poznati se zabavili novom aplikacijom

Ako ste se ikada zapitali kako ćete da izgledate u starosti, sada imate priliku da se uverite u to zahvaljujući jedinstvenoj aplikaciji "FaceApp" koja je ovih dana okupirala društvene mreže i zabavila korisnike istih.

Izvor: B92, eonline.com

Četvrtak, 18.07.2019.

11:10

Pokazali svoje
Foto: ilustracija Getty/Handout

Mnogi su poželeli da vide sebe u starosti, a ovom trendu nisu odolele ni mnoge javne ličnosti i zvezde Holivuda.

Popularna aplikacija "FaceApp" omogućava vam da vidite sebe u budućnosti, tačnije kako ćete da izgledate kada ostarite, sa vidljivim borama i smežuranim licem.

Iako smo navikli da holivudske zvezde izgledaju besprekorno i da se uvek trude da deluju što mlađe, zategnutije i lepše, ovog puta su se pridružile zabavi miliona korisnika društvenih mreža.

Veliki broj poznatih ličnosti iz svetskog šou biznisa postavio je na svoje profile slike "FaceApp-a", čime su zabavili sebe ali i svoje fanove.

Američka pevačica Keri Andervud objavila je sliku na Instagramu po ugledu na mnoge koje je "FaceApp" zabavio: "Svi ovo rade", prokomentarisala je pevačica.
View this post on Instagram

Everybody’s doing it...🤷‍♀️ @mfisher1212

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Reperka Kardi Bi postavila je sliku na svoj Instagram na kojoj izgleda kao da joj je 80 godina, ali je ubrzo i izbrisala jer se očigledno sebi nije dopala. I Reper Drejk je takođe postavio sliku svog izgleda u budućnosti ispod koje je napisao: "Najbolji naslov osvaja ulaznice".
View this post on Instagram

Best caption wins ovo tickets

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Američki pevač Čarli Put našalio se kada je video sebe u starosti i ispod slike prokomentarisao: "Biću star kada moja sledeća pesma izađe".
View this post on Instagram

I’ll be this old when my next song comes out

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh) on

Engleski pevač Sem Smit toliko se dopao sebi da je odlučio da prihvati sebe u starosti kao deku, ali i kao baku.

"Deka ili baka? Uzeću oboje", napisao je pevač ispod slike.
Nema sumnje da su se poznati dobro zabavili videvši sebe u budućnosti. Verujemo da će nas uskoro i druge pozante ličnosti obradovati svojim slikama putem ove aplikacije.

Inače, kako su mnogi počeli da koriste ovu aplikaciju, pojavila se informacija da to baš i nije bezbedno, jer se sve fotografije skladište u bazi podataka te aplikacije. Instaliranjem ove aplikacije vi zapravo dajete pravo na korišćenje vaših fotografija vlasnicima te aplikacije.

"Instaliranjem aplikacije vi dajete FaceApp-u neprekidnu, neopozivu, neisključivu, dozvolu da koristi, reprodukuje, modifikuje, prilagodi i javno prikaže vaše podatke bez daljeg vašeg pristanka", navodi se u uslovima korišćenja aplikacije.

Instaliranjem aplikacije pristali ste na to vaši podaci budu korišćeni u marketing svrhe. Aplikacija je napravljena u Rusiji, a Independent savetuje da budete oprezni prilikom njenog korišćenja, navodi Independent.

Da li i vas trese FaceApp groznica?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: