Najplaćenija novinarka na svetu dobila milione zbog otkaza

Megin Keli, jedna od najplaćenijih osoba u svetu novinarstva, izgubila je posao, ali će joj biti isplaćen novac od ostatka njenog trogodišnjeg ugovora u vrednosti od 69 miliona dolara.

Izvor: B92

Subota, 12.01.2019.

17:15

Najplaćenija novinarka na svetu dobila milione zbog otkaza
Foto: Gettyimages

To je otkrio anonimni izvor upoznat sa sporazumom između Keli i njene novinarske kuće NBC, navodeći da će, prema konačnom sporazumu, Keli od svoje medijske kuće dobiti 30 miliona dolara.

NBC podseća da je ova vest usledila nakon nekoliko meseci pregovora o Kelinom ugovoru, a nakon što je u oktobru izgubila posao kao voditeljka emisije "Megin Keli Danas" (Megyn Kelly Today) na tom programu.

Njena emisija je ukinuta nakon što je iznela komentare o nošenju maske osobe crne kože u sklopu kostima tokom praznika Noć veštica (Halloween). Keli se odmah nakon te emisije izvinila za svoj komentar, a već sledećeg dana to je učinila i u programu.

"Stranke su razrešile svoje sporove i Megin Keli više nije zaposlena na NBC-u"", saopštio je NBC. Njen premeštaj sa Foks njuza (Fox News) na NBC 2017. godine bio je detaljno propraćen upravo zato što je jedna od najplaćenijih ljudi u novinarstvu, navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: