Utorak, 27.11.2018.

10:08

Zvezda "Igre prestola" uhvaćena u prevari? FOTO

Zvezda serije "Igra prestola" našla se u u ljubavnim nevoljama kada je ruska manekenka i glumica objavila da je imala ljubavnu aferu sa poznatim glumcem. Reč je o Kitu Haringtonu, koji tumači ulogu Džona Snoua u seriji "Igra prestola", čija se osma i poslednja sezona čeka sa nestrpljenjem.

Izvor: B92

Zvezda
Foto: Printscreen Youtube

Glumac se poslednjih dana suočava sa optužbama da je prevario svoju novopečenu suprugu i koleginicu iz serije Rouz Lesli (31), s kojom se venčao u junu ove godine.

Kita je za varanje optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je upravo on. Na njoj muškarac spava s laptopom pored nje.
Kit i Rouz / Foto: Getty
Olga i Kit su se navodno upoznali u Luksemburgu i odmah su započeli aferu, a manekenka je priznala i da su se upustili u seksualne odnose pre i posle njegovog venčanja. Navodno su se videli nekoliko puta. Portparol glumca, mađutim, odbacio je ove optužbe

"Ovakve tvrdnje su potpuno netačne. Kit nikada nije bio u Luksemburgu, niti je ikada upoznao Olgu", stoji u kratkom saopštenju, prenosi Enews.
Foto: Getty
Kit i Lesli su vezu započeli još 2012. godine nakon što su se upoznali na setu serije, ali su se verili tek 2017. godine. Za tih pet godina nekoliko puta su raskidali i mirili se. I u pomenutoj seriji duo je glumio zaljubljeni par pa su obožavatelji uvereni da su stvoreni jedno za drugo.

Venčali su se u Škotskoj, a hoće li im ovakve optužbe poljuljati brak, ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: