U 72. Stalone u punoj formi: "Ajde, pumpaj!"

Silvester Stalone izgleda ne može bez Rokija, ali ni bez Ramba. Poslednji nastavak serijala o bokseru Rokiju Balboi će se na velikom platnu pojaviti do kraja godine, a do tada Stalone u teretani brusi formu za novi nastavak kultnog serijala "Rambo".

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2018.

20:40

Default images

Iako i sam kaže da će se poslednji put pojaviti u ulozi Ramba, Stalone izgleda o penziji ni ne razmišlja.

"Druge zvezde pričaju o svom odricanju i o tome koliko se daju publici. Za mene je to čast. 'Ajde, pumpaj!", napisao je glumac ispod fotografije na kojoj vežba u teretani.

I pored toga što ima 72. godine, popularni Slaj je, izgleda, i dalje u vrhunskoj formi.

Ulogu komandosa Džona Ramba prvi put je odigrao davne 1982. godine, posle čega su snimljena još tri nastavka. A onda, 30 godina od trećeg i 10 od četvrtog nastvaka, dolazi još jedan oproštajni film čije snimanje je počelo prošle nedelje.

I dok se u prošlosti borio protiv Vijetnamaca i Avganistanaca, sada je na red došao i meksički narko kartel, koji je Džonu Rambu kidnapovao ćerku.

"Rambo V" bi u bioskopima trebalo da se nađe sredinom sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: