Saznali da profesor spava u školi, učenici ga iznenadili

Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti. Bruno Rafael Paiva nije dobio platu dva meseca i bio je prisiljen da živi i spava u školi. Kako je objasnio na Fejsbuku uz snimak koji je postao viralan, Paiva je zamenjivao koleginicu koja je bila na porodiljskom odsustvu, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

08:58

Default images

Kad su učenici saznali o čemu se radi i kako njihov nastavnik nema novca, prikupili su 400 dolara i iznenadili ga "platom". Kada je profesor to ssaznao - rasplakao se. "Ne verujem, kako ste mogli to da uradite?" izustio je kad je otvorio malu kutiju u koju su učenici stavili novac, a sve je završilo grupnim zagrljajem. "Imao sam puno razreda kojima sam voleo da predajem i budem učitelj, a nijedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj", napisao je na Fejsbuku uz emotivan snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: